Martin Garix is de aller grootste DJ die Nederland momenteel heeft. Toen Martin Garix 18 jaar was scoorde hij al zijn eerste wereldhit, dit was animals. Vanaf die track is het balletje gaan rollen en is dit balletje nooit meer gestopt. De DJ scoort hit na hit en staat op alle te bedenken festivals verspreid over de hele wereld. Met al deze optredens en hits heeft hij flink wat geld weten te verdienen en hier koopt hij maar al te graag mooie spulletjes van.

Martin Garix is inmiddels 24 jaar en woont al sinds zijn successen in onze hoofdstad Amsterdam. De wereldster is geboren in Amstelveen en heeft daar zijn jeugd geleden. De ster was op zijn 17e al wereldberoemd en was dus nog niet welkom op een afterparty. Hier mocht Martijn overigens ook nog niet heen van zijn ouders.

Inmiddels is Martijn oud en wijs genoeg om zijn eigen beslissingen te maken en zal de ster absoluut niet terug deinzen voor een leuk feestje. Martin Garix besloot onlangs een nieuw optrekje te kopen in Amsterdam, op de Zuid As wel ter verstaan. Martin Garix besloot hier niet één penthouse te kopen maar hij kocht er drie. De drie bovenste van het gebouw. Deze laat hij ombouwen tot een gigantisch 3 verdieping groot penthouse. De woonoppervlakte van dit nieuwe optrekje bedraagt 200 m2. Denk eens aan het prachtige uitzicht wat de superster zal hebben vanaf deze woning, prachtig.

De woning bestaat uit een aantal grote kamers: Gastenkamer, twee badkamers, verschillende inloopkasten, en een hoop terrassen. De hele woning is voorzien van vloerverwarming. Er is uiteraard ook gedacht aan het beroep van Martin Garix, er is een razendsnelle glasvezelverbinding aangelegd zodat hij zo optimaal mogelijk kan werken.

Martin Garix Martin Garix

Deze woning heeft de superster 3.1 miljoen gekost. Althans dat gaat het hem kosten. Omdat het een nieuwbouwproject is hoefde hij slechts 2 miljoen aan te betalen en hoeft hij straks dus nog maar een forse miljoen euro bij te leggen.