De feestdagen komen eraan en wat zijn die dagen nou zonder een kerstboom? De populairste kerstboom bij uitstek is nog steeds de traditionele spar met lichtjes, kerstballen en een piek bovenop. De laatste jaren zie je ook steeds vaker alternatieve kerstbomen. Waaronder deze imposante gouden variant in een hotel in Dubai; een boom in een wat hoger segment.

Paiget

Om alvast goed in de kerstsferen te komen hebben Mandarin Oriental Jumeira, Dubai en Paiget de handen ineen geslagen om deze unieke luxe Kerstboom op te tuigen. Samen hebben de deze twee organisaties een unieke kerstboom onthuld op het buitenterras van het hotel. De zes meter hoge boom toont het traditionele vakmanschap van Piaget en elementen van de eigentijdse benadering van Mandarin Oriental.

Kerstboom 3

Christophe Bourrie, Global Director High Jewellery & Exceptional Pieces van Piaget, zei over de gouden verscheining: “Het is een genoegen voor ons om bij deze unieke gelegenheid samen te werken met Mandarin Oriental. Met deze gouden kerstboom willen we naar Dubai brengen waar het bij Piaget om draait: uniek vakmanschap, buitengewone creaties en een echt gevoel van delen in een feestelijke sfeer. We hopen dat deze prachtige samenwerking tijdens de feestdagen jullie allemaal vreugde en geluk zal brengen.”

Unieke Kerstboom

In navolging van vergelijkbare lijnen voegde Werner Anzinger, General Manager van Mandarin Oriental Jumeira, Dubai, toe: “We zijn verheugd met de mogelijkheid om samen te werken met Piaget aan onze kerstboom voor 2020. Piaget is net zo gepassioneerd door uitmuntendheid als wij allemaal bij Mandarin Oriental, en dit jaar is het belangrijker dan ooit dat we allemaal onze rol spelen bij het verspreiden van feestelijke vreugde en gejuich in Dubai.”

boom

Naast de voortreffelijke kerstboom, zullen de festiviteiten in het Mandarin Oriental Jumeira speciale kerstavond- en kerstdagmenu’s omvatten op 24 en 25 december in de veelgeprezen restaurants van het resort. Reserveringen zijn nu geopend op de officiële website van het hotel.