Megajachten zijn een luxe, betrouwbare en populaire manier om de wereld te verkennen. Deze schepen brengen ons naar afgelegen, ongerepte locaties, maar achter die luxueuze romp en muren, komen we echt dicht bij de natuur waarvoor deze reizen eigenlijk voor bestemd zijn.

Megajacht Indah

De in Florida gevestigde ontwerper Lukasz Opalins zijn nieuwe 120 meter lange superjachtconcept wordt toepasselijk Indah genoemd, wat ‘mooie’ betekent. Het hoogtepunt van dit superjacht is ongetwijfeld de ‘uitgevouwen’ strandclub.. Hoe heeft de ontwerper deze gemene prestatie bereikt? Door verticale assen te gebruiken in plaats van horizontale en de schotten naar buiten te draaien, komt een geheel nieuw ontwerp tot leven.

megajacht

Hierdoor kunnen zowel bakboord- als stuurboordschotten naar buiten draaien, opgehangen aan twee scharnierbeugels die zijn geïntegreerd met twee horizontale verlengingsdekken. Deze soepele overgang brengt het jacht van een gesloten casco schip in cruisemodus naar de volledig ingezette strandclub wanneer het voor anker ligt. De ruimte is zorgvuldig ontworpen, met zonnekussens, een fitnessruimte en een sauna achter getint glas.

In totaal 24 gasten kunnen mee

Zeevarenden hebben ook direct toegang tot aanbestedingen, die naast de openingen van de schotten kunnen optrekken. Indah is duidelijk ontworpen om een grote groep te laten profiteren van alle voorzieningen:  ze kan in totaal 24 gasten bevatten in 12 hutten en de royale eigenaarssuite die indrukwekkend is met een eigen balkon op het achterdek. Een jacht van dit kaliber zorgt voor veel onderhoud, dus is Indah erop ingesteld om een ​​bemanning van 32 te huisvesten.

megajacht

Behalve de hippe strandclub kunnen gasten genieten van luxe en voorzieningen zoals een jacuzzi op het voordek met ligbedden, een royaal zwembad op het achterdek met uitzicht op de strandclub, samen met een hoop waterspeelgoed om vermaakt te blijven.

Eigenaren kunnen er ook voor kiezen om een ​​helikopterlandingsplatform en een hangar toe te voegen voor verdere verkenning. Het megajacht is een concept voor nu, maar ongetwijfeld gaan hier een aantal miljardairs naar happen. Droom hieronder nog even lekker weg bij de resterende beelden.

strandclub megajacht strandclub