Pierce Brosnan is een wereldberoemde acteur. Deze status verkreeg hij onder meer voor zijn rol in de filmreeks van James Bond. Deze films zijn onderdeel van de bekendste films ter wereld. Niet gek dat hier dan behoorlijk op wordt verdient. Met dit geld heeft Pierce ooit deze miljoenenvilla van maar liefst 3810 vierkante meter gekocht. Ongetwijfeld heeft hij hier een heerlijk leven geleidt, maar dat hoofdstuk komt voor hem aan een einde.

Na bijna twee decennia te hebben gewoond in zijn luxe villa aan het strand van Malibu, heeft Pierce besloten dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Pierce besluit afscheid te nemen van deze resort-achtige plek van onderdak.

De voormalige James Bond en zijn vrouw bouwden het uitgestrekte 12.500 vierkante meter tellende huis nadat dhij zijn vierde film voor de franchise had voltooid. Het beschikt over een sterk Zuidoost-Aziatische invloed met een tempelachtige buitenkant. De stijl van de woning is geïnspireerd door de 007-film Tomorrow Never Dies.

De vloer van de woning is compleet van teakhout. Deze vloer zorgt ervoor dat deze woning echt een superuitstraling heeft. Rust en enorm veel stijl. Deze vloer loopt door tot aan de randen van de woning. Aan deze randen heb je het prachtige uitzicht over de oceaan. Het is alsof je wakker bent geworden in een film.

miljoenenvilla in Malibu

De woning beschikt over een heerlijk gastenverblijf dat een waar mini-hotel valt te noemen. In het gastenverblijf kunnen maar liefst 5 verschillende gezinnen worden ontvangen. Het gastenverblijf heeft al de oppervlakte van een royale twee-onder-een-kap woning. Bizar toch?

miljoenenvilla in Malibu

Dat de man deze woning verkoopt vinden wij niet heel gek. Er zit zoveel ruimte in deze woning dat je van gekkigheid niet meer weet wat je met alle ruimte moet doen.

miljoenenvilla in Malibu

Of het stel weer zo’n grote mansion koopt of een stapje kleiner gaat moet gaan blijken. Wel is bekend dat de miljoenenvilla in Malibu 100.000.000 dollar moet gaan opleveren. Hier kun je een aardige woning van terug kopen.