Betreed dit overvloedig besloten en discrete terrein langs de kronkelende oprijlaan tussen de onbegrensde evergreens, door de imposante porte-cochère en het elegante centrale motorcourt met parkeergelegenheid voor maximaal 20 auto’s. De tijdloze architectuur biedt voorzieningen van wereldklasse gecombineerd met de beste materialen en vakmanschap, waaronder Italiaanse stalen ramen en deuren, Kroatische kalksteen, Shou Sugi Ban verkoolde cipres en een dak gecombineerd met een innovatieve en samenhangende lay-out.

Monitor’s Rest

Omringd door espenbossen en nationale bosgebieden, omhult het Mountain Laurel House woonruimtes in zijn bosachtige omgeving. De 3668 vierkante meter grote woning vormt een aanvulling op de ruige omgeving met rustieke houten bekleding aan de buitenkant. Goed voor 7 slaapkamers, drie volledige badkamers en een mediaruimte. Plafonds van 3 meter hoog en de keuken van de chef is uitgerust met top-notch materiaal.

wellness

 

Uitgestrekte landschap

Om te profiteren van het landschap, bieden de uitgestrekte glazen wanden van de wellness woning uitzicht over Aspen Mountain en Independence Pass, terwijl een 500 vierkante meter groot terras de bewoners onderdompelt in het  landschap. Het is gelegen pal naast een skipiste en beschikt van binnen van een binnen- en buitenzwembad, jacuzzi, padelbaan, bowlingbaan, fitnessruimte met stoombad en dompelbad, golfsimulator en nog veel meer.

wellnes woning

Vermaak familie en vrienden in de gracieuze clubkamer op het hoogste niveau met een volledige bar, biljart- en pingpongtafels, een zwevende open haard en enorme gemotoriseerde uitschuifbare wanden van kamerhoog glas. Skiën of mountainbiken is mogelijk vanuit de spectaculaire skilounge en activiteitengarage. Het spectaculaire landschapsontwerp met massieve lokale granieten rotsblokken, op maat gemaakte aanplant, waterpartijen, vuurelementen, omhullende met sneeuw gesmolten terrassen maken deze werkelijk unieke woning compleet.

Meest luxe ‘wellness woning’

Deze accommodatie ligt op op 35 minuten rijden van de internationale luchthaven Salt Lake City. Volledig gemeubileerd en turnkey aangeboden; een kunstwerk apart. Momenteel in aanbouw, met oplevering lente/zomer 2021. De potentiële koper zal voor dit alles ruim $38,000,000 moeten opsparen. Veel geld, daar krijg je dus ook een hele boel voor terug.

wellness wellness padel Badkamer