Het is weer Zondag en dat betekent een kersverse Pure Luxe video waarin Floris ons op gepaste wijze mee neemt voor een nieuw avontuur. Zoals je van ons gewent bent, gaan wij altijd in gepaste stijl naar de locaties en dat was ook hier weer het geval. De video van deze week is wel een hele bijzondere, Floris neemt een kijkje in de mooiste suites die het hotel Okura Amsterdam ons te bieden heeft. Gepaard met deze fantastische video gaat een wel hele bijzonder giveaway. Kijken dus!

Een ieder van ons kent uiteraard het wereld beroemde hotel Okura Amsterdam. Daarom besloot Floris maar eens een kijkje te gaan nemen bij de mooiste suites van dit hotel. We hebben het dan over een drietal suites genaamd: royal suite, presidential suite en de o-zo luxe Imperial suite. Drie mooie ruime suites die ieder een eigen stijl van luxe weten over te brengen aan de bezoeker. Dat mag ook wel want de suites zijn absoluut niet gratis. Deze suites beginnen bij een kleine 1800 euro en gaan tot ruim 12500 euro. Dit laatste is de grootste suite van de Benelux en is uitgerust met alles wat de bezoeker maar wenst.

Natuurlijk gingen wij met gepast vervoer naar het Okura hotel, dit keer nam Floris de BMW M850 i mee. Deze super de luxe wagen is uitgerust met al het luxe wat we gewend zijn van BMW en viel weer behoorlijk in de smaak.

Natuurlijk kunnen wij je niet achterlaten zonder weer wat weg te geven. Wij deden al eerder een aantal giveaways maar dit is wel een hele mooie giveaway. Je maakt namelijk kans op een overnachting in één van de drie suites uit de video. Wat je moet doen om kans te maken op deze super gave prijs zie je in onze video. Kijken dus!