2914 WASHINGTON RD biedt een adembenemend uitzicht op Palm Beach vanuit dit uitzonderlijke, nieuw gebouwde villa, door Aquantis Group. Dit ultra-luxueuze huis in eilandstijl vormt een rijke aanvulling op de historische wijk waarin het zich bevindt en vertegenwoordigt een harmonieuze mix van oud en nieuw.

De begane grond loopt naadloos over tussen de woonruimtes binnen en buiten en door uitnodigende entertainment-ruimtes met een overdekte loggia buiten, een cabana aan het zwembad met zomerkeuken, luxe badkamer en een ‘infinity-edge’-zwembad en een spa. De eerste verdieping bevat ook nog een VIP-gastensuite en een bibliotheek en een eigen badkamer – waarom ook niet?

Rust en ontspanning in de villa

Een extra grote lift brengt je naar de tweede verdieping van de villa, die volledig in het teken staat van rust en ontspanning. De gracieuze master suite bestaat uit een ruime slaapkamer met volop uitzicht, ochtendbar en kitchenette en een eigen terras aan het water afgetopt met een vuurplaats.

 

Beneden in de gang heeft zijn bad een geautomatiseerde washlet, waterdichte tv in de muur en een stoomdouche en van kleur veranderende LED’s. Als je de master-suite verlaat via de gang naar de andere vleugel van het huis gaat, wordt je verwelkomd door een fantastisch uitzicht op de Intracoastal. Hier tref je nóg drie royale slaapkamers met eigen badkamer, perfect voor familie en gasten. Het landgoed biedt ook een apart, vrijstaand gastenverblijf – perfect voor inwonend personeel of gasten die extra privacy nodig hebben.

Alles wat je hart begeert

Alleen de hoogste kwaliteit materialen en afwerkingen werden gebruikt. Dit geïntegreerde huis biedt ook de meest geavanceerde technologische oplossingen, bestaande uit hoogwaardige Lutron-tinten en -verlichting, 40+ onzichtbare spookluidsprekers, gemotoriseerde orkaanschermen, 4K-televisies en een volledig Domotica-systeem van Savant. Verdere voorzieningen zijn onder meer een ultramoderne chef-kokskeuken, zeven (ja zeven) open haarden, een opmerkelijke wijnkluis en een ruime garage.

villa

Het landgoed ligt op nog geen 30 meter van de waterkant, ondersteund door een nieuw aangelegde zeewering. Ook nieuw gebouwd is een eigen aanlegsteiger. Geniet van het beste van het leven aan het water in Florida met alle voorzieningen van een luxe privé resort, omgeven door de natuurlijke rust en schoonheid van open water. Ervaar een nieuw niveau van luxe.

Wisselende prijzen

De bouw is gerealiseerd in september van 2018 en werd door de huidige eigenaar gekocht voor een schamele $11,500,000 (naar boven afgerond 9,6 miljoen euro). Maar heeft door de loop van tijd heel wat transities ondergaan (klik op de link en scroll naar beneden) op het prijsgebied.