De Amsterdamse huizenmarkt is krap. Veel vraag, maar het aanbod is schaars. Uiteraard is dit voor diegene die over een goedgevulde bankrekening beschikken geen groot probleem. Zeker als je genoeg hebt om appartementen in het segment als deze op de koop te tikken. Voor het bedrag van €4.500.000 kan jij aan het Vondelpark wonen in dit chique Amsterdamse appartement.

Amsterdams appartement kost de hoofdprijs

Het betreft een luxe afgewerkt begane grond appartement van 241 m2, met een tuin van 136 m2 en eigen parkeerplaats. De ingang van het beeldige complex geeft toegang tot de centrale hal en de ingang van het appartement op de begane grond. Vanuit de hal – met openslaande dubbele stalen deuren – kom je uit bij de mooie grote living met open keuken, gashaard, aangrenzende werkkamer en serre bereikbaar. Vanuit deze prachtige ruimte heeft men rondom uitzicht op de tuin.

Amsterdamse

De keuken bestaat uit een hoge ingebouwde kastenwand, een prachtig kookeiland met bar en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De werkkamer wordt gescheiden door een moderne gashaard bevat openslaande deuren richitng de tuin. De bijzondere ronde serre heeft 3 dubbele openslaande deuren die toegang geven naar het fraai aangelegde terras en de tuin.

High-end afgewerkte master-bedroom

In totaal zijn er 3 slaapkamers te vinden, met elk een eigen badkamer. De high-end afgewerkte master-bedroom heeft een walk-in-closet met een mooie, plafond hoge, afgewerkte dubbele kastenwand. De aangrenzende – met marmer beklede badkamer – is voorzien van een ruime afsluitbare douche, bad en dubbele wastafels. Middels openslaande deuren is vanuit de slaapkamer de tuin te bereiken – een echte luxe in Amsterdam.

Amsterdamse

Slaapkamer numero 2 – met ingebouwde kastenwand – ligt aan de rechterzijde van het appartement en heeft tevens een eigen badkamer met douche en wastafel. Deze heeft een mooi zicht over de tuin. De derde, kleinere slaapkamer heeft een eigen aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. De berging / wasruimte is zowel bereikbaar vanuit de centrale hal als vanuit de hal in het appartement. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Perfecte locatie in Oud-Zuid. Servicekosten bedragen thans € 757,- per maand.

Amsterdamse

Het is gelegen aan de prachtige boomrijke Van Eeghenstraat, direct aan het Vondelpark. In de nabijheid van de vele gezellige restaurants, winkels en lunchrooms op o.a. de P.C. Hoofdstraat en de Van Baerlestraat. Zo’n luxe appartement in zo’n felbegeerde locatie bedraagt uiteraard een hoog bedrag; €4.500.000.

Amsterdamse Amsterdamse Amsterdamse Amsterdamse hal tuin badkamer straat garage