Op zoek naar een ruime woning in Utrecht? De zoektocht stopt hier. Deze aan de rand van Utrecht gelegen woning met vrij uitzicht over de omliggende natuur. Het geheel staat op een royaal perceel van 2160 m2. Uiteraard komt een villa van deze klasse met een zwembad en beschikt het over een zadeldak bedekt met riet, die in 2018 helemaal nieuw is geplaatst. Uitstekende landelijke ligging nabij allerlei uitvalswegen en op fietsafstand van het centrum van Utrecht.

Ruim wonen aan de rand van Utrecht

Je betreedt het grondgebied doormiddel van de oprijlaan met elektrisch hek. Wanneer u de woning binnenkomt komt u in de entree met vide. De L-vormige woonkamer is voorzien van open haard en beschikt over vloerverwarming. Via een karakteristieke toog bereikt u de open leef keuken welke klassiek is uitgevoerd. De keuken met diverse inbouwapparatuur, voorzien van een nostalgische schouw. Het bedraagt in totaal 224 m² aan woonoppervlak en het perceel bestaat uit 2.160 m².

Utrecht

De entree verleent toegang tot de tussenhal waar zich de moderne badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en toilet bevindt. En verder toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Deze zijde van de woning beschikt over 3 openslaande deuren naar de riante tuin. Via een tussengang baan je je een weg naar het andere deel van de woning. Hier tref je ook nog een ruime dubbele garage met elektrische deuren. Boven de garage is de werkkamer te vinden.

woonkamer

Bijkeuken op de begane grond met wasmachine aansluitingen en een deur naar de tuin. De tuin is voorzien van riant terras en zwembad. Tevens beschikt de tuin over een externe houten berging en overkapping. Overloop biedt de toegang tot 3 slaapkamers. Aan de achterzijde bevindt zich de master-bedroom over de gehele breedte van dit deel van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van ligbad, douche wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator. De andere 2 slaapkamers zitten aan de voorzijde van de woning en bevatten elk een balkon.

Daling van de vraagprijs

Om elke dag weer te genieten van alles wat dit perceel en woning te bieden heeft zal je €1.240.000 moeten aftikken. Dat is €50.000 minder dan de originele vraagprijs.

Huis Utrecht Slaapkamer hal