Vandaag de dag zijn de mogelijkheden met geld eindeloos. Als je een aardig gepeperde bankrekening hebt, of op het juiste moment in de Cryptocurrency bent gedoken, dan kun je uitgaves doen waar de meesten enkel over durven dromen. Zo kun je hele luxe huizen kopen, of een dikke auto op de kop tikken. Allemaal leuk en aardig, maar je kunt ook iets véél spectaculairders doen met al dat geld. Wat dacht van ‘eilanden shoppen’? Simpelweg scrollen lan15gs een lijst van eilanden die te koop staan en je nieuwe ‘stekkie’ uitkiezen. Wie wil dat nou niet? Geloof ’t of niet, maar er is een webshop waar dat nu mogelijk is.

Vladi Private Islands

Je hebt makelaars en je hebt makelaars. De een die verkoopt een huis, de ander verkoopt een eiland. Dat laatste is nou niet bepaald een alledaagse bezigheid, maar blijkt toch een gat in de markt. Vladi Private Islands is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van eilanden. Ja echt, eilanden hebben we ’t over. Geen lullige bultjes zand in het midden van de oceaan, maar eilanden a la Expeditie Robinson.

prive eiland kopen vladi private islands makelaar Pure Luxe

Farhad Vladi begon deze onderneming vanuit zijn eigen voorliefde voor eilanden. Het is volgens hem de mogelijkheid tot volledige afzondering en onverstoorde rust die een eiland zo speciaal maakt. Dat meerdere mensen (vooral vermogende mensen) het met Farhad eens zijn, dat blijkt uit zijn imponerende cijfers. De beste man heeft sinds de start van deze business maar liefst 2000 eilanden weten te slijten.

prive eiland kopen vladi private islands makelaar Pure Luxe

Wat kun je kopen bij Farhad?

Vladi Private Islands heeft meerdere eilanden te koop, welke verspreid over de hele wereld liggen. Zo kun je een Grieks eiland kopen, maar ook een eiland op Noors, of Frans grondgebied behoort tot de mogelijkheden. Mocht je daar niet tevreden mee zijn, dan is er altijd nog Kroatië of bijvoorbeeld Ierland als potentiële uitvalsbasis. Alvorens jezelf al op een onbewoond eiland ziet: het is natuurlijk geen pakje boter wat je koopt. Bij de koop van deze eilanden komen miljoenen kijken – prijzen variëren van ‘slechts’ 85.000 euro tot ruim 45 miljoen en meer. Geen kattenpis dus. Iets van plan? Bekijk hier de bewuste website en kwijl weg bij het gigantische aanbod.