De wereld om ons heen, op vaste grond, is ongelofelijk mooi. We krijgen een leven lang de tijd om de vele feiten te onderzoeken. Dat gezegd hebbende, de wereld eronder is ook ongelofelijk grenzeloos en mooi. Maar hoeveel tijd van elk van onze levens besteden we aan het verkennen van haar schoonheid? De nieuwe privé onderzeeër geeft de mogelijkheid deze prachtige wonderlijke wereld te ontdekken.

De wereld van het kijken naar het leven onder zee is voor altijd veranderd met Triton 3300-6, die het grootste transparante, bolvormige passagierscompartiment ter wereld heeft. Het houdt het thema van het aquatisch universum bij en wordt geleverd in een mooie Tiffany-blauwe buitenkant die zich goed vermengt als hij eenmaal in het water is geplaatst. De Triton 3300-6 biedt comfortabel plaats aan zes personen. Deze onderzeeër kan maar liefst tot 1000 meter diepte zinken terwijl er ruimte voor de passagiers om ultiem te relaxen. De interieurs zijn luxe, versterkt met de op maat gemaakte lederen stoelen, royale hoeveelheden hoofd-, schouder-, elleboog- en beenruimte. Dit alles kan dankzij het feit dat dit ’s werelds grootste bolvormige acryl-drukromp is. Een snelle aanpak van de verpakking en de ergonomie zorgt voor maximaal comfort voor het hele gezin.

Privé onderzeeër Privé onderzeeërPrivé onderzeeër

 

Het in Florida gevestigde Triton staat er op dat de levering talrijke belangrijke mijlpaal primeurs bevat. Ze zeggen: ‘De schaal van het panoramische passagierscompartiment biedt een sociale ruimte van waaruit gasten kunnen genieten van een gedeelde duikervaring. Dit unieke kenmerk van de Triton 3300-6 kan niet worden geëvenaard in multi-hull schepen of kleinere vaartuigen. Het waterbouwkundig bedrijf werkte nauw samen met marine surveyors SEMarine om een succesvolle integratie van de onderwatermotor en de ondersteunende systemen te garanderen.

Al met al is dit natuurlijk de beste manier om de onderwaterwereld te ontdekken. Deze onderzeeërs is ook zeker niet gratis, wil je genieten in deze onderzeeër als eigenaar. Dan moet je het enorme bedrag van 5.5 miljoen moeten betalen. Maar dan ben je wel eigenaar van deze dikke privé onderzeeër.