Boef zit momenteel in Dubai maar heeft blijkbaar geld te kort. De rapper zet namelijk zijn Rolls Royce Wraith te koop. Of zal dit zijn doordat zijn rijbewijs is ingenomen? Al met al denken wij dat de rapper gewoon uit gekeken is op deze auto en hem dus te koop zet. Deze wagen is immers niet echt een wagen voor een jonge jongen als Boef.  Rapper Boef verkoopt Rolls Royce Wraith…

Zijn rijbewijs is ingenomen, dit is niemand ontgaan. De rapper filmde namelijk hoe hij op hoge snelheid over de weg reed en zette dit op internet. Justitie ving dit op en gaf de rapper een harde straf. Misschien is dit waarom Boef zijn Rolls Royce Wraith verkoopt?

Boef verkoopt Rolls Royce Wraith

Mede door het verliezen van zijn rijbewijs denken wij dat Boef heeft besloten zijn Rolls Royce Wraith te koop te zetten. De wagen heeft maar liefst 634 pk en weegt een ruime 2300 kilo. Voor de kenners, deze wagen is eerder al in het bezit van voetballer Elia geweest. Boef wist deze wagen een aantal jaren van de voetballer over te nemen.

Deze brute Rolls Royce is niet bepaald standaard te noemen. De wagen bevat Mansory-velgen en een mat zwart accenten pakket. Dit in combinatie met het glanzende zwart maakt de auto echt enorm chique. Natuurlijk heeft deze Rolls het welbekende sterrenhemel-dak. Als je in deze wagen rijd of gereden wordt voel jij je een echte koning.

De wagen van Boef is alleen niet nieuw. De kilometerstand van deze dikke Rolls staat momenteel op een kleine 60.000 kilometer, 58.000 om precies te zijn. De mat zwarte wrap is ook wel aan een vervangingsbeurt toe. Maar dit is een kleine moeite en dus absoluut geen struikelpunt bij het kopen van de wagen. Je kunt de wrap er ook gewoon afhalen en de wagen terug brengen naar zijn originele kleur. Naar onze mening een beter optie.

Wil je deze wagen nou kopen? Dat kan, de wagen van Boef staat te koop voor een dikke 209.450. Dan ben je dus eigenaar van de oude Rolls Royce Wraith van onder meer Boef en Elia. Daar kun je prima mee thuis komen.