Het bevindt zich op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Madrid. Gelegen op het Burguillo-stuwmeer, Ávila, aan de voet van de Sierra de Gredos-bergen, ligt dit pittoreske eiland. Ongeveer 8000 m2 aan wijngaarden, fruitbomen, een dennenbos én een waar kasteel. Geniet van avontuur en rust in deze rustieke omgeving. Er zijn tal van buitenactiviteiten in deze warme omgeving, of doe het rustig aan in de privacy van je eigen privé-eiland.

Privé-eiland met kasteel

Het privé-eiland dat per roeiboot – met een optionele motor – te bereiken is, in vijf minuten vanaf een perceel op het vasteland van de eilandeigenaar, waar je je voertuig veilig kan achterlaten. Het kasteel is een landelijk stenen gebouw van twee verdiepingen, met 6 slaapkamers, 3 badkamers waarvan 1 met ligbad en 2 met douches. Allemaal beschermt door 3 tot 4 meter hoge granietstenen muren.

Kasteel

@Vladi Private Islands

Op de begane grond komt je via een grote veranda terecht in de keuken en eetkamer. Het is van alle gemakken voorzien, heeft een open haard en een grote houten eettafel voor 8 personen. Vanuit de keuken heb je toegang tot de wijnkelder en twee kleine slaapkamers met elk twee kleine bedden. Er is nog een slaapkamer op de begane grond in de toren met een groot bed en bad met een eigen ingang. Voor de veranda is er een esplanade met een stenen barbecue, erg gezellig voor lunches en diners bij sterrenlicht.

privé-eiland

@Vladi Private Islands

Op de eerste verdieping is een ruime zitkamer met open haard en een slaapbank. Er is ook een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, nog een kleine kamer met twee stapelbedden, een badkamer met ligbad en een prachtig terras met een prachtig uitzicht, vanwaar je toegang hebt tot de torenslaapkamer en de en suite badkamer met douche. . Het woongedeelte is geschikt voor 10 personen.

Werk aan de winkel

Wanneer je de foto’s bekijkt- die gemaakt zijn met een schuif-mobiel uit begin 2000 -, realiseert zich dat er nog wel wat oplapwerk te verrichten is. Maar hé, zie het als een leuk en vooral tijdrovend project. Je kan het ook per week huren, dat ​​€2.800 per week bedraagt. Of het kan gekocht worden voor €3 miljoen. Indien de woning niet in de oorspronkelijke staat wordt achtergelaten, wordt een extra vergoeding in rekening gebracht, dus doe een beetje rustig aan. Neem voor meer informatie contact met met Vladi Private Islands.

privé-eiland

@Vladi Private Islands

privé-eiland

@Vladi Private Islands

eten

@Vladi Private Islands

roeien

@Vladi Private Islands