Dit jaar is het jaar van thuis zitten. Inmiddels heb je elke serie op Netflix wel gezien en ken je alle hoeken en gaten van je huis als de beste. Stel je is voor, een jaar lang verhuizen naar een tropische locatie. Een hotel in Bangkok biedt deze mogelijkheid met een super-deluxe jaar arrangement, een jaar lang overnachten en genieten van alle VIP-voordelen. Klinkt als de oplossing, vindt u niet?

Super-deluxe jaar arrangement

We hebben het hier over het Hyatt Regancy Bangkok Sukhumvit. Een mond vol, maar waar heet eigenlijk om gaat is het One Million Bath Club arrangement. Je krijgt dan als gezin toegang tot een jaar waarde van om-en-nabij de 27.000 euro. Klinkt als veel geld, maar kijk eens naar de jaarlijkse kosten in de huidige vorm van leven. Dan valt het ineens weer best wel mee.

super-deluxe jaar arrangement

Als lid van deze One Million Club mag je een jaar lang overnachten in dit hotel. Hierbij komt 5471 euro aan diner krediet. Dit is omgerekend een dikke 456 euro per maand. Dat is in Thailand ruim voldoende.

Ook wordt er een dagelijkse schoonmaakservice voor je beschikbaar gesteld en heb je toegang tot de 24-uurs-sportschool. Als je moet werken is er ook mogelijkheid tot een vergaderruimte die dan op dat moment doet dienen als kantoor.

Voor je auto is er een aparte parkeerplek gereserveerd in de parkeergarage onder het hotel. Je hebt toegang tot water, elektriciteit, wifi en lokale telefoontjes.

super-deluxe jaar arrangement

Mocht je een verjaardag willen vieren, dan is dat ook mogelijk. Er is namelijk een bar die toegang biedt tot zo’n 20 personen. Dit allemaal hoort bij het jaar-arrangement. Buiten bovenstaande privileges heb je ook recht op 10 massages en ritjes in de limousine. Je voelt je dus voor een jaar een ware miljonair.

Ja, 27.000 duizend euro is een hele hoop geld maar voor een woonruimte van zo’n 80 vierkante meter betaal je gemiddeld zo’n 12.500 duizend euro per jaar. Dan te bedenken dat daar nog niks bij zit, boodschappen, elektriciteit, water, wifi en parkeergelegenheid komen hier allemaal nog bovenop.

Mocht je interesse hebben in dit jaar-arrangement dan moet je snel zijn. Uiterlijk 1 April moet de eerste overnachting namelijk gepland staan. Het jaararrangement loopt tot en met 31 Maart 2021. Je leeft dan wel volgens de richtlijnen van dit super-deluxe jaar arrangement.