Mocht je de The Great Gatsby hebben gezien weet je ongetwijfeld hoe dit prachtige landhuis eruit ziet. Stel jezelf een voor hoe het zal zijn om dit gigantische landhuis te wonen, bizar toch?

De film laat Leonardo DiCaprio zien die als miljonair de jaren 20 beleefd. Het huis is van binnen ook in deze stijl, je moet er dus van houden.

Toen Scott F. Ritzgerald zijn verhaal schreef had hij zeer waarschijnlijk dit landhuis in zijn gedachte. Dit verhaal werd geschreven in 1925. Bijna 90 jaar later werd dit verhaal verfilmd en kreeg Leonardo DiCaprio de hoofdrol. We zagen Leonardo in aardige luxe leven. Het huis valt te beschrijven als een groot en luxueus, geschikt voor een aardig feestje…

Je moet wel een flinke spaarrekening hebben om dit huis te kunnen bekostigen. De woning staat namelijk te koop voor een kleine 13 miljoen dollar. Daar kun je menig huis van kopen in Nederland. Hier kun je bijna het duurste het huis van Nederland van kopen…

The Great Gatsby

De ruimte in deze woning is abnormaal. Bedenk je dus goed wat je met deze ruimte wilt doen… Misschien is dit wel wat voor een kunstenaar of een fanatieke auto verzamelaar. Maar iemand die graag een kantoor aan huis wenst zou ook prima kunnen vertoeven in de woning.

Dit landhuis telt 14 slaapkamers, bij deze kamers zitten 8 badkamers en die moet je ieder voor zich maar weer eens zien te vinden. Verstoppertje in dit landhuis zou uren kunnen duren. Natuurlijk heeft dit landhuis ook een gepast gastenverblijf. In dit verblijf bevinden zich nog eens 5 slaapkamers en de garage is zo groot als een een normale woning hier in Nederland.

 

The Great Gatsby

Om het plaatje helemaal compleet te maken ligt dit landhuis aan de Gold Coast in New York. Op deze kustlijn ligt een prachtig privéstrand op je te wachten. Ohja, dit strand is slecht 100 meter lopen. Je kunt het dus ook zien als een gedeelte van je tuin.

Dit is een woning waar alleen de rijkste beroemdheden of zakenmensen in kunnen wonen. Nouja, iedereen kan er in wonen maar het gigantische bedrag van 12,9 miljoen dollar betalen is een ander ding. Maar dan woon je wel in het huis van de The Great Gatsby.