De Audi RS7 staat bekend als de bloedsnelle daily driver. De RS7 is samen met RS6 de meest verkochte wagen uit de RS lijn van Audi. Nu kunnen de prijzen van deze bloedsnelle wagens best wel hoog oplopen als je kijkt bij de dealer. Maar wat nou als je deze auto’s tweedehands bekijkt? Dan zijn ze ineens wel heel interessant. Het grootste voordeel vinden wij dat je het zo gehete ”drempelverlies” niet hoeft te verwerken… Wij zochten de duurste tweedehands Audi RS7 op de markt voor je op.

De duurste tweedehands Audi RS7

Deze puntgave Audi staat al sinds 27 Oktober te koop en is afkomstig uit 2013, de kilometerstand van deze wagen bedraagt ruim 130.000 duizend kilometer. Deze wagen kan dus prima naar een andere eigenaar zonder dat diegene er maar een jaar in kan rijden. Met deze stand kun je zeker nog een aantal jaar vooruit. Al worden deze snelle wagens vaak wel afgetrapt door de eigenaren, niet gek als je de statestieken van de wagen ziet.

Deze brute wagen is prachtig aan de buitenkant, zwarte raamlijsten en de mooie grijze kleur maken de wagen helemaal. De complete look van deze wagen bestaan uit deze twee kleuren. Hierdoor is deze wagen en een genot om naar te kijken. Tevens val je ook niet zo op met deze kleur, wil je dit wel kun je de wagen altijd nog ”wrappen”. Maar naar onze mening wordt een wagen dan al snel ordinair.

tweedehands RS7

De details van de buitenkant zijn ons ook zeker niet ontgaan. De velgen die deze wagen heeft maken de auto echt compleet. De kleur past helemaal bij de auto. De mooie mooie Audi ringen zijn exact in de zelfde kleur als de velgen. Hier is absoluut over na gedacht. Voor de iets warmere dagen heeft de wagen een dakraam, deze is natuurlijk ook leuk voor onder een tunnel. Als je wilt genieten van die prachtige sound die de wagen weet te produceren.

tweedehands RS7

Het interieur van deze wagen is wel iets wat verouderd, niet gek voor een wagen uit 2013. Het interieur is alles behalve lelijk maar je ziet aan het leer dat er veel in gereden is. Het oudere model stuur is naar onze mening ook veel minder chique als de nieuwere stuurwielen in de wagens van Audi RS.

tweedehands RS7

Deze 561 pk sterke wagen koop je al voor een kleine 50.000 euro. De wagen staat de koop voor 49.950. De topsnelheid van de auto ligt op 250 kilometer per uur. Mocht je deze wagen kopen, houd dan wel rekening met de maandelijkse kosten. Deze bedragen een kleine 600 euro en dan heb je nog geen eens benzine. Maar dan rijdt je wel in de dikste tweedehands Audi RS7.

Wij zochten eerder voor je: De dikste tweedehands Audi RS3