Gerard Joling is een van de meest bekende figuren van Nederland. Naast optredens bij onder andere de Toppers is Joling vaak op tv te bewonderen. Dit was in het verleden vaak met zijn grote vriend Gordon. Gerard verdient hier uiteraard een goede zak geld mee. Maar dit komt niet alleen voort uit zijn bekendheid. De zanger heeft namelijk ook een eigen BV. Dit is het vermogen zanger Gerard Joling

Gerard was laatst in het nieuws over het mislopen van 350.000 euro door het niet kunnen optreden in deze tijd. Maar deze man kan deze 3,5 ton prima missen als we naar zijn vermogen kijken. Gerard heeft namelijk een behoorlijke buffer. Hij is eigenaar van een bedrijf genaamd: Mineur B.V., dit is overigens waar het gros van zijn geld opgeborgen is. Dit bedrijf heeft volgens de KVK (kamer van koophandel) een vermogen van een kleine 16.000.0000 euro. Daar kun je prima 350.000 euro van missen? Of niet Gerard?

Een aantal jaar geleden bleek uit onderzoek dat Gerard zo’n 10.000.000 euro op zijn rekening had. Bij dit bedrag is een behoorlijke som toegevoegd. Dit maakt zijn totale banksaldo zo rond de 14.000.000 euro. Hier kun je meer dan prima een crisis mee overleven…

De zanger is troste eigenaar van een riante villa in Aalsmeer. Hier woont hij al sinds 2015. Echter is het voor het vermogen van Gerard naar onze mening nog best bescheiden. Natuurlijk kost de woning wel ruim een miljoen, maar zijn vermogen laat grotere dingen toe. De woning waar Gerard nu woont heeft hem een kleine 1.200.000 euro gekost, dit heeft hij uiteraard in één keer afbetaald.

vermogen zanger Gerard Joling

De verachting is dat de woning flink ik prijs gestegen is en dan Joling dus aardig wat overwaarde heeft. Rond de 1 miljoen euro wordt er geschat. We hoeven ons dus absoluut niet druk te maken over die 350.000 euro die de zanger is mis gelopen… Deze verdient hij namelijk binnen een mum-van-tijd weer terug. Al met al een verbluffend vermogen van zanger Gerard Joling.