Badr Hari tegen Rico Verhoeven is misschien wel het meest besproken onderwerp van de afgelopen jaren. Wie is er beter? Wie gaat er winnen? Het lijkt ons duidelijk dat deze twee kickbokser beide van een ongekend niveau zijn. Doordat de twee zo goed zijn verdienen ze ook aardig wat geld. Dit doen zij door te vechten maar ook zeker door sponsoren. beide mannen hebben dan ook een prima wagenpark, maar dit is het wagenpark van kickbokser Badr Hari.

Rico is heel ingetogen, terwijl Badr behoorlijk uitgesproken te werk gaat. Het vermogen van Rico laat wel zien dat hij ook een aardig wagenpark kan aanschaffen.

Vroeger was de bokser in het bezit van een Mercedes E63 AMG en werd hij in zowel Nederland als Marokko gespot in de favoriet van onze Floris Wyers. Ook zagen we de succesvolle bokser al eens in een Lamborghini Aventador, deze schijnt alleen niet van hem te zijn.

Badr heeft zijn huidige garage ook prima weten in te delen met het nodige speelgoed. Wij zochten voor je op welke wagens Badr eigenlijk allemaal rijdt op het moment. We weten echter niet of dit ook de wagens zijn die echt van hem zijn. Wel wordt hij met enige regelmaat in de wagens uit dit lijstje gespot. Hij heeft in ieder geval genoeg keuze met welke bolide hij gaat arriveren op zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi morgen.

Wagenpark van kickbokser Badr Hari

Mercedes G63 AMG
Deze brute 5,5 liter V8 van de bokser heeft maar liefst 544 pk. Deze brute wagen knalt van 0-100 in een ruime 5 seconden. Niet de snelste wagen, maar zeker een wagen vol met luxe. De topsnelheid van deze dikke bak ligt dan ook op 210 kilometer per uur.

Foto: @badrhariofficial

Porsche 911 Turbo 
Deze mooie cabriolet is de weekends wagen van de bokser. Deze wagen knalt van 0-100 in een kleine 3,5 seconden en heeft een top snelheid van maar liefst 320 kilometer per uur. Dit is dus geen wagen waar je rustig de kinderen mee uit school gaat halen. Tevens kan dit laatste wel, er is namelijk plaats voor 4 in deze wagen.

wagenpark van kickbokser Badr Hari

Foto: @badrhariofficial

Ferrari 488 GTB
Deze brute wagen uitgerust met een dikke V8 is één van de dikkere wagens uit het lijstje. De mooie rode kleur die we gewend zijn van Ferrari maakt de wagen helemaal af. Deze wagen is naar schatting van ons alleen niet zijn eigendom. Maar dat neemt niet weg dat hij er regelmatig in is gespot.

Mercedes S600
Om nog maar even een Mercedes aan het rijtje toe te voegen. Deze brute sedan is uitgerust met een behoorlijke V12 motor. Deze motor brengt een vermogen van 530 pk en brengt de wagen in 0-100 in een strakke 5 seconden.

wagenpark van kickbokser Badr Hari

Foto: @badrhariofficial

Dat Badr een autoliefhebber is lijkt ons duidelijk. Het wagenpark van kickbokser Badr Hari is er één waar je u tegen zegt. Op dit prachtige wagenpark mag de bokser trots zijn als je het ons vraagt. Hard werken beloond. Dit zagen we eerder al bij het wagenpark van Enzo Knol.