De cabaretier die de Nederlandse bevolking regelmatig doet laten lachen. We zagen hem afgelopen week nog op de televisie met een geniale variant op het klassieke kerst nummertje ‘Flappie’. Hij liet hiermee opnieuw zien dat hij ondanks zijn leeftijd zijn grappen niet verleerd. Wat heeft Youp van ’t Hek verdiend met zijn carrière?

Van ’t Hek is inmiddels al 66 jaar en een ware legende voor menig Nederlander. Hij is trotse maker van het klassieke nummer van Flappie en dus nu ook die bijzondere sketch. Naast dit soort eenmalige lolligheden is hij natuurlijk ook met enige regelmaat te zien en te beluisteren in diverse theaters. Deze voorstellingen worden dan ook massaal bezocht.

Youp van 't Hek

Dit jaar kondigde de 66 jarige roet in het vak helaas wel aan dat zijn jaarlijkse oudejaarsconferences tot een einde gaan komen. Dus geniet er allen nog even van voordat Van ’t Hek van deze plechtigheid af ziet. Jarenlang deed de cabaretier er alles aan om de Nederlanders te laten lachen maar dit zou in de nabije toekomst wel eens kunnen veranderen. Misschien is Youp wel toe aan zijn verdiende pensioen.

Het vermogen van Youp van ’t Hek

Youp van ’t Hek woont al enige tijd samen met zijn vrouw Debby Petter. Youp bezit dus niet alleen over zijn vermogen, maar deelt dit met liefde. Ze wonen in een lekkere woning in Amsterdam. Youp heeft een geschat vermogen van maar liefst 10 miljoen euro en is daarmee behoorlijk rijk te noemen. Maar als je bedenkt hoe lang deze man al te zien en te horen is op diverse media-platformen is dit best weinig. Maar de concurrentie is enorm hoog geweest en dit is nog steeds. Eerlijk is eerlijk, met 10 miljoen kun je een prima pensioen vieren.

Youp van 't Hek

Buiten deze dikke 10 miljoen is Youp onlangs eigenaar geworden van een Amsterdams grachtenpand, dit heeft de 66-jarige ook een behoorlijke bak met geld gekost.

Een tijd geleden is er door een tijdschrift naar buiten gebracht dat Youp rond de 8 miljoen vermogen zou zitten. Hier reageerde hij dan ook maar al te graag op. ”Mijn vermogen werd zo ridicuul laag ingeschat dat ik sinds het verschijnen van het artikel met een vuilniszak over mijn hoofd door Amsterdam-Zuid en de hoofdstedelijke grachtengordel loop. Ik ben de loser van de rijken.”