Patricia Paay huurt momenteel dit zeer luxe appartement in Rotterdam, hiermee is ze teruggekeerd naar haar oude vertrouwde stad, waar het allemaal begon. Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar hebben hun huis in Wernhout verkocht, na dit vermelden de media dat zangeres Paay even geen onderkomen zou hebben.

Patricia Paay krijgt schitterend uitzicht

Integendeel, Patricia en Robert huurde toen al het schitterende luxe appartement in Rotterdam, ze konden er alleen niet gelijk in verhuizen. Om te tijd te overbruggen verbleven ze even in een hotel, wat ook niet mis is. Het luxe appartement heeft uitzicht op de jachthaven, uitzicht op de jachthaven verveeld nooit vertelde Paay, dus ze zijn daar nog wel even zoet.

Havenstad Patricia Paay

Patricia Paay gaat terug naar haar roots, Zus Yvonne, nichtje Roxy, haar moeder en dochter Christina wonen allemaal nog steeds in  de havenstad. Het is een vierkamer appartement, waar ze een maandelijkse huur van 1995 euro voor gaat betalen. De totale woonoppervlakte bedraagt 127 vierkante meter, bestaande uit drie slaap- en 1 badkamer. Het terras is aan de zonzijde, De badkamer is voorzien van een whirlpool en inloopdouche. Het appartement heeft ook het zogenaamde “Domotica systeem”. Patricia kan zich uitleven in de keuken met kookeiland en alle nodige inbouwapparatuur.

Midden in het centrum

Het appartement bevindt zich naast het Luxor theater en Hotel New York. Het appartementsgebouw is overigens een Rijksmonument. De woning ontbreekt absoluut niet aan luxe en ruimte. Ik denk dat Patricia het hier wel even kan volhouden. Vanuit dit appartement kunnen Patricia en Robbert, na een aantal wisselvallige jaren, een nieuwe start maken lijkt ons.

Rotterdam

In februari 2017 werden de spraakmakende privé-video’s uitgelekt. Paay heeft ondertussen behoorlijk wat rechtszaken achter de rug, waar ze de meesten van won. Vanwege het uitlekken van de video’s heeft ze voor een bepaalde periode de grote stad vermeden, maar keert dus weer terug.

Havenstad Woon Patricia Paay Badkamer Patricia Paay Wonen