Vorige week verkocht Patrick Schwarzenegger zijn ‘starterswoning’ in West Hollywood voor $3,2 miljoen. Om en nabij $300.000 meer dan hij in 2018 voor het onderkomen betaalde. Het is dus geen verrassing dat de 27-jarige Hollywood-telg en opkomende investeerder alweer is overgestapt naar grotere en betere dingen.

Arnold Schwarzenegger

Vorig jaar nieuw gebouwd en aanvankelijk aangeboden voor bijna $4,6 miljoen, is de moderne boerderij met redwood-zijdig twee verdiepingen hoog en beslaat bijna 5400 vierkante meter met vijf slaapkamers en 5,5 badkamers.

Schwarzenegger-6

Binnenin gaat de plek voor alle decoratieve hoogstandjes met honingkleurige hardhouten lambriseringwanden en bijpassende hardhouten vloeren. Daarbij bevat de woonkamer opvallende zwarte marmeren open haard van vloer tot plafond.

Schwarzenegger-1

Daar direct achter ligt de formele eetkamer en een trap die subtiel omhoog loopt tegen een lambrisering. De chef-koks keuken met een zwart-wit marmeren achterwand en designapparatuur. Er is ook een grote familiekamer met een eigen marmeren bar en een glazen schuifdeur die uitkomt op de compacte achtertuin. Verder is op deze verdieping een bioscoop en een logeer-/personeelsslaapkamer.

Boven bevinden zich nog vier slaapkamers, allemaal met eigen badkamers. De master bedroom heeft een open haard in een kamerhoge marmeren omlijsting. De hoofdkast beschikt ook over op maat gemaakte kasten met glazen front, plus een riante kleedruimte.

Schwarzenegger-7

Net als veel andere eigendommen in de dichtbevolkte wijk Beverly Park, is perceel van Schwarzenegger niet bijzonder groot. Maar dat is goed voor de onderhoudskosten. De ingetogen achtertuin heeft betonnen patio rondom een ​​zwembad met ingebouwde spa.

West-Hollywood

De zoon van ‘The Machine’ heeft $4,4 miljoen betaald voor het weelderig huis, dat slechts een blok buiten de stadsgrenzen van West-Hollywood ligt. Centraal gelegen in een wijk in Los Angeles die bekend staat als Beverly Grove.

Zijn nieuwe woning tipt niet aan die van zijn vader, maar hij maakt grote stappen. Tevens is dit zijn enige vastgoed bezit. In de video hieronder zie je namelijk hoe Arnold himself resideert.