In de vakantieperiode zijn we en masse bezig met de zoektocht naar de ultieme bestemming om even volledig tot rust te komen. Het maakt dat we ieder jaar weer eventjes stressen over het perfecte hotel, of juist dat luxueuze resort waar je beslist eens geweest moet zijn. Gelukkig zijn er alternatieven die zorgen dat het niet langer nodig is om te stressen voor een vakantie waar alles op en aan zit. Hoe? Nou, door gewoon je eigen resort te kopen.

Discovery Channel-oprichter John Hendricks verkoopt z’n resort

Normaliter zouden we hier spreken over een woning, appartement of landgoed, maar ditmaal gooien we ’t over een iets andere boeg. Het betreft hier namelijk een compleet resort. Ja, dat lees je goed, alles wat je in je hoofd hebt bij het horen van ‘resort’ is inbegrepen in de prijs van €250 miljoen. De locatie is er overigens een om je vingers bij af te likken, met zover het oog rijkt enkel natuur en karakteristieken van een echte Canyon.

gateway canyon ranches & resorts discovery channel John Hendricks Pure Luxe

In ruil voor het astronomisch hoge bedrag krijg je onder andere 14 slaapkamers én 14 badkamers terug. Daarnaast krijg je een totale oppervlakte van 35 vierkante kilometer, mocht je ooit wilde plannen met betrekking tot uitbreiding, dan is daar in ieder geval de ruimte voor. Het woonoppervlak is zo’n 2500 vierkante meter, wat ons eveneens ruim voldoende lijkt.

gateway canyon ranches & resorts discovery channel John Hendricks Pure Luxe

We kunnen je natuurlijk op de hoogte brengen van al het moois dat te vinden is in dit resort, maar het spreekt voor zich dat het aan niets ontbreekt. Bij het zien van de foto’s wordt direct duidelijk dat er met de nodige kennis en kunde is gehandeld en het geheel echt van een zeer hoog niveau is. Bovendien is de verkoop ondergebracht bij Sotheby’s Realty, waar men ook een hoge standaard hanteert. Daar vind je tevens meer informatie.

gateway canyon ranches & resorts discovery channel John Hendricks Pure Luxe gateway canyon ranches & resorts discovery channel John Hendricks Pure Luxe gateway canyon ranches & resorts discovery channel John Hendricks Pure Luxe