Een Mercedes rijden is iets waar veel mensen zich in kunnen vinden. Het zijn prachtige wagens die vaak meer dan lekker klinken. Maar deze Mercedes is net wat extremer dan bijvoorbeeld een C63 AMG. Dit is namelijk een tweedehands Mercedes AMG GT 63 S 4matic+ en die staat te koop bij VD.Akker. Je moet er wel flink wat centen voor neerleggen, de wagen is namelijk alles behalve goedkoop.

Deze brute Mercedes komt uit eind 2019 en is daarmee nog aardig nieuw te noemen. De wagen is nu net iets meer dan een jaar oud en heeft 22.500 km gereden. Niet zo gek veel, toch? De nieuwprijs van de wagen was ruim een ton meer dan de prijs die er nu voor de Mercedes gevraagd wordt. De nieuwprijs was namelijk 278.705 euro, een aardig bedrag dus.

Zo’n gigantisch bedrag is niet gek als je deze auto bekijkt, de klasse straalt er vanaf. De Selenetiet grijze kleur maakt de wagen echt helemaal af. Dit monter heeft maar liefst 639 PK die verdeeld zijn over alle 4 de wielen. Geen onnodige luxe, want als je al deze pk’s op de achterwielen hebt wordt het wel echt een uitdaging enigszins normaal te kunnen rijden.

Het interieur is voorzien van alle denkbare luxe. Zo heeft de wagen Comfort Acces, gele stiksels, Alcantara beklede delen en nog veel meer veel de dikke opties. Bijna alle mogelijke opties zitten op deze wagen, als je het aan ons vraagt moet dat ook wel bij zo’n wagen als deze. Als je wilde besparen had je voor een andere AMG moeten gaan…

De buitenkant van de wagen heeft ook een aantal flinke opties. Zo heeft de wagen een tweedelig pannoramadak en een dik AMG Nightpakket. Door dit dikke pakket zijn onder andere de frontlip, deurgrepen en diffusor-inzet net wat bruter dan ze al waren.

Natuurlijk betaal je er flink voor maar dan heb je ook absoluut een superwagen. Deze Mercedes AMG GT 63 S 4matic+ staat namelijk te koop voor een dikke 182.950 euro.

GT 63 GT 63 GT 63 GT 63