Wat is er lekkerder dan een zonder heerlijk wegdromen bij fantastische huizen? Met die vraagstelling in gedachte introduceren we jullie aan dit prachtige landhuis gesitueerd in Zoetermeer.

Wat wil je nog meer dan Zoetermeer?

Daar valt over te discussiëren, maar we kunnen er met z’n allen over eens zijn dat dit een fantastisch jachthuis is. Wat hier te koop wordt aangeboden, omvat 82.065 m2 perceel met diverse opstallen en twee vrijstaande woningen en een appartement – gelegen aan een grote waterpartij.

“Het zeventig jaar oude jachthuis en het bijgebouw zijn nog geen tien jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van veel technologisch gemak.”

Zoetermeer-2

Dit unieke project is gelegen aan een prachtig doodlopend landweggetje op de grens van Den Haag en Zoetermeer. Het hoofdverblijf betreft een prachtig vrijstaand landhuis voorzien van alle moderne gemakken met een bruto vloeroppervlakte van 416 m2, waarvan 300 m2 wonen, een kelder van 41 m2 en een veranda van 54 m2.

Zoetermeer-11

Na het openen van de voordeur van het hoofdgebouw kom je uit in een imposante hal, die toegang biedt tot vrijwel alle vertrekken. De hal biedt tevens toegang tot een Engelse ‘pub’, die is uitgerust met horecakoeling, een biertapinstallatie, een HD-beamer en een professionele karaoke-installatie

Boothuis en gastenverblijf

Het boothuis, een zelfstandig appartement (of kantoor) met dubbele garage met een bruto vloeroppervlakte van 122 m2 waarvan 39 m2 wonen, de garage, trapkast en badkamer van 41 m2 en het boothuis van 10 m2.

Zoetermeer-12

Maar het onbetwiste unique selling point is de uitgestrekte watervlakte vol met karpers en steuren. In totaal is er 431 m² aan woonoppervlak. Er is nog een dubbele schuur met paardenstal, wasruimte en kippenschuur belast met het recht van vruchtgebruik en een oppervlakte van 71 m2. Het totale perceel van al het moois staat op 82.065 m², zeeën aan ruimte dus. De hele mikmak wordt aangeboden voor €5.00.000 op Funda.

zicht hal wonen Zoetermeer-6 Zoetermeer-6 Zoetermeer-6 Zoetermeer-6