Waar – in vergelijking – Amsterdam een gemiddeld vermogen heeft van 8,4 duizend euro per huishouden, heeft het gemiddelde huishouden in Wassenaar een vermogen van 181,2 duizend. Die cijfers hebben ook invloed op de huidenmarkt. Alhoewel er op beide plekken prachtige huizen staan – in alle soorten en maten – gaan we in dit artikel een moderne villa in Wassenaar behandelen.

Wassenaar

De eigentijdse buitengewone villa heeft Kievietslaan 32 opgeëist en is ontworpen én gebouwd door Vlassak Verhulst. De binnenzijde geeft een constant gevoel van leven in een state-of-the-art gebouw gemaakt met hoogwaardige materialen gelegen op een ruim perceel van 1.666 m² met 370 m² aan woonoppervlak.

Villa-Wassenaar-2

Entree wordt mede mogelijk gemaakt door de glazen voordeur waarachter de spectaculaire inkomhal is te zie . Een hoge schuifdeur komt uit in een eethoek met een eigentijdse volledig ingerichte keuken met kookeiland met A-merk inbouwapparatuur. Achter de keuken is een uniek overdekt terras dat uitkomt in de tuin. Een hoge schuifdeur scheidt de woonkamer van de keuken. Deze ruimte heeft kamerhoge ramen die ook dienst doen als schuifdeuren.

Villa-wassenaar-6

In de entreehal vindt je een trap richting het souterrain. Hier bevindt zich een fitness- en familiekamer en een woonkamer. Vanuit de woonkamer is er een gesloten trap, met daaronder een berging, die leidt naar de slaapkamers op de 1e verdieping. Een gang met kamerhoge ramen met uitzicht op het bos geeft een sereen uitzicht om de omliggende fauna. Aan de voorzijde bevindt zich een logeerkamer met een moderne badkamer ensuite met alles erop en eraan.

VIlla

De master suite bestaat uit een slaapkamer, een inloopkast en een volledig uitgeruste moderne badkamer met een vrijstaand ligbad, een douche, een toilet en een dubbele wastafel. De badkamer is van de slaapkamer gescheiden door een indrukwekkende glazen schuifdeur. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer.

Vraagprijs

De tuin is aangelegd door een bekende architect met een elegant eigentijds design. Het heeft een uniek overdekt terras. De garage is verwarmd en biedt onderdak aan één auto. Aan de voorzijde bevindt zich een elektrische poort en ruimte om meerdere auto’s te parkeren. De woning ligt nu voor het oppakken op Funda. Oké, dat ligt iets genuanceerder aangezien het wel een vraagprijs bevat van €4.425.000. Toch €225.000 minder dan de originele vraagprijs.

nacht ruimte Wassenaar hal Wassenaar