Nick en Simon zijn jarenlang een razend populair duo geweest als we kijken naar de Nederlandse muziekindustrie. De twee zijn niet alleen bekend door hun kerstnummers, maar zijn ook regelmatig te zien op beeldbuis of te horen op de radio. Hier mee wordt ook geld verdient, met dit geld heeft Nick Schilder een aardig huisje weten te kopen.

De 37-jarige zanger en gitarist is niet weg te denken uit de inmiddels ”oudere garde” van de Nederlandse muziek. Samen met Simon Keizer vormt hij al jaren lang het duo Nick en Simon. Deze twee Volendammers hebben het beide prima voor elkaar.

Nick heeft op het punt gestaan zijn woning te verkopen, sterker nog. De woning was al verkocht, maar de koop is niet door gegaan. Nick bezit deze woning al jaren lang. De woning valt in de categorie, kleine luxe vrijstaande woningen. In de woning kan Nick doen en laten wat hij wilt, want er is ruimte zat.

De woning telt een woonoppervlakte van 210 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder 3 slaapkamers. De villa van Nick heeft 1 badkamer. Er is dus voldoende ruimte om logees over de vloer te hebben. Al moet je dan wel van de nodige gezelligheid houden, want veel privacy heb je niet als er gasten over de vloer zijn.

Dit is overigens niet de enige woning die Nick Schilder in het bezit heeft. Hij liet namelijk een royale villa bouwen in Zeedijk. De van origine Volendammer woont dus niet meer in zijn vertrouwde dorp. Nick woont samen met zijn vrouw en kinderen in Zeedijk, waarom hij de keuze heeft gemaakt Volendam te verlaten is onbekend. Maar met een dikke 20 minuten rijden ben je ook absoluut niet aan de andere kant van het land. Mogelijkheden genoeg, om zijn oude dorp dus nog eens te bezoeken.

De villa van Nick Schilder heeft te koop gestaan voor een dikke 1.150.000 euro. Voor dit bedrag krijg je ook wel wat, want de villa is in behoorlijke staat. Of Nick de woning in de nabije toekomst gaat verkopen is onduidelijk. Voor nu figureert het dus prima als vakantiewoning.

Onlangs hebben wij vernomen dat de woning niet meer in bezit is van Schilder.

Nick Schilder Nick Schilder Nick Schilder