Reeds schreven we al over het vermogen van de beruchte vakantiepark-patron. Onderhand is de term BN’r gerechtvaardigd bij zijn naam en dat zorgt ervoor dat hij geregeld in de spotlights staat. In het vorige artikel gaven we al een kleine introductie over de eigenaar en beheerder van Oostappen Groep Vakantieparken – en niet te vergeten de Quote 501.

Peter Gilles verkoopt zijn Belgische penthouse

Het geschatte vermogen van Peter Gillis bedraagt momenteel €85 miljoen, dus hij kan zich het een en ander veroorloven. Peter en zijn vriendin Nicol vonden het beter dat de kinderen opgroeien in een omgeving waar zij onverhinderd kunnen buitenspelen en daar draagt een penthouse niet bepaald aan bij. Vandaar dat hij het op de markt heeft gezet, in het plaatsje Belgische Lommel om precies te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

De woonoppervlakte bedraagt 205 vierkante meter, met maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers. In één van de badkamers vind je een tweepersoons jacuzzi. En wat te denken van het 150 meter grote terras voorzien van verwarmers, een gashaard en een mooie buitenkeuken. Je kunt hier dus makkelijk het hele jaar vertoeven.

Ook is er genoeg aandacht besteed aan de keuken en beschikken de binnen- en buitenruimtes over moderne snufjes, zoals een geluidssysteem van Bose.

Peter-Gillis-1

De woonoppervlakte bedraagt 205 vierkante meter. Binnen die perken liggen drie slaapkamers en twee badkamers. De keuken is zeer degelijk. Het bevat alle denkbare inbouwapparatuur en ook een kookeiland.

Vraagprijs

We zijn van de Peter Gillis gewend dat hij lukrake aankopen doet, maar hij ziet er dus blijkbaar ook weleens van af. De vraagprijs van de woning ligt op 895.000 euro. Aardige som, maar je krijgt het meubilair er cadeau bij. Dat cadeau is behoorlijk wat gezien de woning – en buiten op het terras – vol staat met van alles en nog wat. Suède banken en stoelen aan overvloed.

Peter-Gillis-8 Peter-Gillis-2 keuken badkamer Peter-Gillis-6 Peter-Gillis-7