Ietwat aan de late kant, maar nog de beste wensen, amices! Moge de jaarwisseling smaakvol verlopen zijn. Laten we snel doorgaan. Hierbij heten we jullie graag welkom bij de eerste Pure Luxe-video van het nieuwe jaar. We worden in een luxe Mercedes-Benz S-klasse van de Taylor Group gereden naar de Concerto Suite in het 5-sterren Conservatorium Hotel te Amsterdam-Zuid.

Pure Luxe 2021

Eenmaal daar bespreekt onze Floris Wyers hoe (Pure) luxe 2021 moet worden. Hij vertelt in detail wat Pure Luxe nou écht is en dat hij bezig is met het “laden” van de merknaam Pure Luxe. Naast het tweejaarlijkse magazine in print en een website die overuren draait komen er steeds meer Pure Luxe producten op de markt. Floris legt het allemaal haarfijn uit hoe dit in elkaar steekt.

Daarnaast doet hij een Q&A met onze trouwe kijkers, die meer dan 380 vragen hebben ingestuurd. Een goedgevuld halfuurtje aan kijkplezier. Waar wacht je dan nog op? Check de video hieronder en houd Pure Luxe dus in de gaten.

Met speciale dank aan het Conservatorium Hotel, Moët Hennessy Nederland, House of Caviar en de Taylor Group.