Zodra we uitgepraat zijn over de prestaties van Rico Verhoeven in de ring, belanden we al gauw bij zijn meer dan riante wagenpark. Zijn garage heeft blijkbaar nog ruimte vrij voor een nieuw vierwielig familielid. Vandaag heeft hij zijn nieuwe BMW opgehaald bij de dealer.

Nieuwe daily-driver van Rico Verhoeven

De carrière van ‘King of Kickboxing’ draait de afgelopen tijd lang niet alleen meer uitsluitend om de sport. Zo heeft hij zijn aspiraties op het witte doek al meermalen uitgesproken en had hij ook al een rol(etje) te pakken in de Netflix-serie Undercover. Toch heeft hij op 30 januari van dit jaar een gevecht ingepland staan met ‘The Goliath’ (Jamal Ben Saddik).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De 32-jarige heeft een prachtige villa, waarbij de figuurlijke garage al volstaat met diverse bolides. Door de jaren heen heeft Rico ook al heel wat  rubber versleten. Zo is hij al de eigenaar geweest van een Porsche, McLaren, Range Rover en een aantal razendsnelle motoren. Deze morgen poste hij een bericht op zijn Instagram waarin hij te zien is met de sleutel van zijn gloednieuwe BMW X7.

BMW X7

Met zijn 1,96 meter en 118 kilo is een ruime auto geen overbodige luxe. Dat verklaart ook waarom hij na zijn Porsch en McLaren voor een – gesponsorde – Range Rover ging. Hij heeft bij de autodealer Ekris zijn gloednieuwe BMW opgehaald. Het gaat hierbij om de BMW X7, één van de meeste indrukwekkende SUV’s die in de showrooms van BMW te pronken staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Een knappe BMW 1-serie is al verkrijgbaar vanaf €40.000, maar uiteraard voldoet dat niet aan de hoge eisen van Verhoeven. Het standaardmodel weegt tussen de 2.335 – 2.465 kg kg en heeft een vermogen van 245 – 390 kW. Consumentenadviesprijs: vanaf € 128.376. Het is zeer aannemelijk dat Rico hier nog een aantal leuke features aan heeft toegevoegd, waardoor die adviesprijs dubbel en dwars wordt overstijgt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ekris BMW (@ekrisbmw)