18Wanneer je op zoek bent naar ruim en luxe wonen, ben je hier op het juiste adres; dit rietgedekte landhuis op één van de mooiste locaties van Rhenen. Deze uitzonderlijke residentie heeft een bijzonder fraaie uitstraling met diverse terrassen, twee royale bijgebouwen en een verwarmd buitenzwembad. Dit alles op een perceel van maar liefst 3.138m². Zeeën aan ruimte dus.

Landhuis in Rhenen met 337 m² woonoppervlak

Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 337 m² heb je hier te maken met een veelzijdige leefomgeving. Wanneer u via de indrukwekkende poort het perceel betreedt komt u in een parkachtige omgeving. Het landhuis is zowel van binnen als van buiten hoogwaardig afgewerkt en werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Samen met de bijgebouwen is het een zeer stijlvol geheel.

Landhuis

De entree met dubbele deur en glas-in-lood ramen biedt toegang tot de woning. Het eerste waar je ogen op vallen in de hal is de exclusieve, ambachtelijk gemaakte trap. De vloer op de begane grond is afgewerkt met leisteen en voorzien van vloerverwarming. Vanuit de hal is er toegang tot het souterrain en de eerste verdieping.

Rhenen

Middels openslaande deuren is er vanuit de hal toegang tot de living. Een zeer royale leefruimte met diverse zithoeken. De fijne lichtinval, sfeervolle afwerking en het magnifieke uitzicht maakt de living compleet. Aansluitend is de ruime woonkeuken met een luxe opstelling. De keuken is voorzien van een kookeiland, granieten en zoals het ‘heurt’ van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien.

Landhuis Rhenen

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een walk-in kleedkamer, 2 badkamers en een aparte toiletruimte. De master-bedroom heeft een ruim oppervlakte en beschikt over een deur naar het balkon, ruime walk-in kleedkamer en een eigen badkamer. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Fitness en sauna

Het souterrain beschikt over een volwaardige fitnessruimte, betegelde ontspanningsruimte met sauna, douche, werkkamer en slaapkamer. Vanuit de sauna en het kantoor is er middels openslaande deuren toegang tot de tuin.

Rhenen

De tuin is onder architectuur aangelegd en voorzien van een beregeningsinstallatie en is goed beveiligd. Het overige perceel is prachtig bekleed met bomen, een verwarmd zwembad, gazon en diverse terrassen. Dan als laatste komen we uit bij de bijgebouwen.

De vrijstaande ruime garage is gebouwd in dezelfde stijl als het landhuis, het andere bijgebouw is geheel onderkelderd en is voor diverse doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als kantoorruimte.

De huidige eigenaren wilden er € 2.050.000 voor hebben, vervolgens zakte de vraagprijs naar € 1.989.000 en ondertussen is het pand verkocht.

Landhuis Rhenen