Mansory is een absolute expert als het gaat om het nog dikker maken van brute auto’s. We zien Mansory regelmatig voorbij komen met weer een dikke modificatie op een luxe wagen. Maar bij deze Rolls-Royce heeft Mansory het net wat subtieler gehouden. Althans, als we de wagen van de buitenkant bekijken. Dit is de Rolls-Royce Cullinan Mansory:

Een Rolls-Royce is een auto die bekend staat om zijn klasse. Het is eigenlijk een wagen waarin je gereden wordt, niet een wagen die je als doorgaans als daily driver aanschaft. Nu is dit laatste overigens wel iets waar deze Rolls prima voor zou kunnen dienen. De auto heeft voldoende mogelijkheden voor het vervoeren van de familie of de dagelijkse boodschappen.

Eerlijk is eerlijk, deze wagen is wel iets wat aan de prijzige kant om op te rijden als daily driver. De prachtige Mansory rode wagen is er eentje die in rijtje plaatjes valt.

Alles aan de buitenkant van deze wagen straalt het merk Rolls-Royce uit. De Cullinan is dan ook een auto die de uitstraling van Rolls-Royce goed toe doet. Deze wagen is compleet uitgerust met een rode hoofdkleur en passende zwarte details.

De Mansory body kit is wel het gene wat de wagen af maakt. De normale Cullinan is al bruut maar met deze brede look is het helemaal een monster voor op de weg. Alle denkbare modificaties die Mansory heeft zitten op de wagen. De grill van de auto heeft nog wel iets bijzonders, deze is namelijk compleet uitgerust met led verlichting. Op deze manier springt de voorkant er echt uit.

Het interieur van de auto is ook alles behalve armoedig. De pedalen zijn Mansory-wit gemaakt en afgewerkt met de nodige Mansory-logo’s. Een absolute top toevoeging die net de extra touch aan de auto weet te geven. Verder is het interieur van de auto uitgerust met alle luxe die we van Rolls-Royce kunnen verwachten.

Rolls-Royce Cullinan Mansory Rolls-Royce Cullinan Mansory Rolls-Royce Cullinan Mansory

Voor het kopen van deze Luxe SUV moet je flink wat geld vrij maken. De Rolls-Royce Cullinan Mansory staat namelijk te koop voor 692.200 euro bij Hollmann.