Eind vorig jaar kocht Sly Stallone dit spectaculaire miljoenenlandgoed in Palm Beach, Florida. Naast die recent aankoop heeft hij nog een mansion in Beverly Park, precies aan de andere kant van de Verenigde Staten. Stallone en zijn vrouw, Jennifer Flavin, ruilen de westkust om voor de oostkust. Zijn Californische residentie verkoopt hij voor een forse $130 miljoen.

Aangezien de hoogste prijs ooit betaald voor een huis in Beverly Park $40 miljoen is, lijkt de vraagprijs van Stallone buitengewoon agressief. Toch, hoe moedig de het astronomische bedrag dan ook mag zijn, is het verreweg niet het duurste pand dat momenteel beschikbaar is in Beverly Park. Tja, tijden veranderen, alhoewel inflatie hier uiteraard ook aan bijdraagt.

Sylvester Stallone

De kleurrijke residentie staat North Beverly Park, een van de meest exclusieve enclaves van L.A. County. Bezaaid met eveneens bekende gezichten, waaronder Denzel Washington, Jennifer Aniston, Jason Statham en Justin Bieber.

Sylvester Stallone

Het geniet ook van de ijle uitstraling dat het een van de weinige huizen is die in Zuid-Californië worden aangeboden voor meer dan $100 miljoen. In feite, het is de op drie na duurste aanbieding in L.A. County – en dat is er aan af te zien ook.

Sigarenkamer met luchtfiltersysteem

Binnen rusten er acht slaapkamers en 12 badkamers, die allemaal uitzicht bieden over de felbegeerde wijk met 61 woningen. De acteur bespaarde ook veel ruimte voor verdere luxe voorzieningen. Er is een bioscoop, fitnessruimte en een sigarenkamer met een luchtfiltersysteem. Een levensgroot standbeeld van Rocky Balboa verankert de memorabilia-kamer. De garage voor acht auto’s omvat een atelier.

Sylvester Stallone-7

Buiten omvat het parkachtige terrein riante gazons en een enorme patio met een infinity pool en een spa, met een tweede Rocky-beeld aan de rand. Diepe loggia’s en terrassen op de tweede verdieping bieden een spectaculair uitzicht op de canyon en stadslichten.

Als acteur, producer, regisseur en scenarioschrijver is Stallone sinds de jaren zeventig een boegbeeld in Hollywood. Hij ontving twee Oscar-nominaties voor de Rocky uit 1976 en een andere voor zijn rol in de spin-off Creed uit 2015.

tuin beeld Sylvester Stallone-3