Noordbeemster is een klein dorpje in Noord-Holland, maar waar het qua bewoners en omvang klein is, beschikt de plaats wel over grootse woningen. Zoals wel vaker het geval is in dit soort bescheiden plaatsjes. Deze rietgedekte woonboerderij beschikt over een enorme oprit, een erg ruime woonkamer, vijf slaapkamers, drie badkamers, en een sauna. Dit allemaal op een kavel van maar liefst 8.260 m².

Karakteristieke woning in Noordbeemster

Het ligt erg afgelegen, dus van de buren zal je geen last hebben. De oorspronkelijk boerderij stamt uit 1640 en is in 2007 geheel opnieuw in oude stijl opgetrokken met een authentieke uitstraling, maar met hedendaagse luxe en comfort.

Woonboerderij Noordbeemster

Je hebt zelfs nog een extra optie om erbij te kopen, namelijk het naastgelegen kantoor. Dit ruime kantoor was voorheen een grote schuur/stal en is nu ingedeeld met diverse kantoorvertrekken, een keuken en sanitair. Aan de achterkant van dit gebouw is nog een ruime schuur voor diverse doeleinden geschikt. Met deze optie erbij is het huis geschikt om niet alleen te wonen, maar ook om te werken zonder dat je echt de deur uit moet.

Separaat gelegen aan de voorzijde is een werkkamer/bibliotheek en aan de achterkant bevindt zich een grote technische ruimte met waskamer en nog een ruime fitness met douche en sauna. Ook is er een erg ruime achtertuin met in totaal wel 632 m² aan ruimte.

Woonboerderij Noordbeemster

De prijs van het huis is nét geen € 3 miljoen. Dit is ook niet gek als je kijkt naar hoeveel ruimte je hebt om van alles en nog wat neer te zetten.

Prijs en kenmerken

Door de houten steunpalen en het hoge plafond zie je duidelijke accenten dat dit in de basis nog altijd een boerderij is, maar dan met moderne voorzieningen. Het dak bestaat dan ook volledig uit riet. De karakteristieke inrichting past helemaal bij de stijl van het huis en ten slotte is er nog een Frans balkon, vanwaar je uitkijkt op de ontzettend grote tuin.

Klik hier om het aanbod op Funda te aanschouwen.

Woonboerderij Noordbeemster