Mohamed Ihattaren werd afgelopen jaren aanschouwd als één van de grootste talenten ter wereld. Na het overlijden van zijn vader en gedonder met coach Roger Schmidt had Ihattaren weinig keus en moest hij PSV Eindhoven verlaten. Na een kortstondig avontuur in Italië, is de 19-jarige weer terug in Nederland.

Terug naar Nederland

Nederlandse clubs zouden zich nog gemeld hebben voor de 19-jarige Utrechter, maar hij besloot samen met zijn voormalige zaakwaarnemer Mino Raiola een grote stap te maken naar een Juventus, die hem vervolgens verhuurde aan Serie A-team Sampdoria.

Hij had nog geen minuut op het veld gestaan bij Sampdoria en toen besloot hij ineens terug te keren naar Nederland, omdat hij zich eenzaam zou voelen en niet meer terug willen. Onder meer de taalbarrière speelde hier een grote rol in.

Mohamed-Ihattaren villa

Na lang niks van hem vernomen te hebben, op een paar keer na waar hij in Hoog Catherijne gespot werd, doken er ineens weer video’s op sociale media op waar hij hard aan het trainen was aan een comeback. Bij wie of welke club is nog steeds onbekend.

Mohamed Ihattaren ontkent

Zijn salaris van Juventus liep natuurlijk door, en van zijn gespaarde geld van Juventus en PSV kon het talent een prachtige villa in Tilburg kopen.’Wat heeft hij in Tilburg te zoeken? Nou, daar woont zijn vriendin en van Utrecht op en neer rijden was niet praktisch.

Mohamed Ihattaren zelf wil de koop van de villa niet bevestigen. Hij zei: “Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?”

Mohamed-Ihattaren villa

Om precies te zijn staat de woning in Stokhasselt-Zuid. Hij telde er ruim € 1 miljoen voor neer. Helemaal niet verkeerd voor een pas 19-jarige. De woning beschikt over 261 vierkante meter aan woonruimte en de vorige eigenaar, Danny Kovacevic, eigenaar van twee restaurants met een Michelinster, heeft het huis onlangs nog volledig gemoderniseerd.

Luxe woning

Zo is de hele woning voorzien van vloerverwarming, een uitgebouwde woonkamer met modern designs, een ruime master-bedroom met inloopkast en badkamer, een compleet ingerichte designkeuken en een functioneel beveiligingssysteem. Hij is al een tijdje spoorloos, al is wel bekend dat hij in Nederland verblijft.

Gang tilburg sportschool tilburgslaapkamer Mohamed Ihattaren