Gelegen achter een exclusieve poort ligt dit epische landgoed met alles erop en er aan. Een prachtige lange oprijlaan leidt u naar het 1,6 hectare paradijs. Dit omvat het imponerende hoofdgebouw, een vrijstaand gastenverblijf, garage voor 3 wagens en motor court waar met gemak 30 to 40 auto’s kunnen staan.

Los Angeles mansion

De opvallende buitenkant van dit huis overtreft alle architectonische verwachtingen van de moderne boerderij met gecureerde contrasterende kleuren en warme stenen elementen die zorgvuldig zijn gecombineerd om tijdloze luxe te creëren. Dit ongeëvenaarde landgoed werd gebouwd op basis van de eisen van de meest veeleisende klanten. Er zijn 5 slaapkamers en 7,5 badkamers.

Los Angeles

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door de hoge plafonds en het overvloed aan natuurlijk licht. Ook de designafwerkingen van de uitzonderlijk ingerichte open ruimte draagt hier aan bij. De glamoureuze, op maat gemaakte chef-kokskeuken is voorzien van eersteklas apparaten.

LA

De living met open haard behoudt een veelzijdige sfeer met een schuifdeur die de oase – die ook wel de achtertuin wordt genoemd – onthult. Overdekte loungeruimte leidt naar de resortachtige achtertuin, omringd door torenhoog weelderig aan flora. En niet te vergeten het tropische zwembad met waterglijbaan, watervallen en een grot omsingeld door een lounge en meerdere ligbedden.

Er is een fitnessruimte in de rechtervleugel van het huis met directe toegang tot het grote sportveld dat is uitgerust met een tennis- en basketbalveld. Aangrenzend is een overdekt paviljoen met een badkamer en een natte bar, perfect ontworpen om te films te kijken of om een potje te gamen.

Pad Los Angeles

De romantische ‘master-retreat’ biedt verfijnde luxe met balkenplafonds, open haard, groot balkon en een verfijnde badkamer. Extra voorzieningen van wereldklasse zijn onder meer de thuisbioscoop, ensuite slaapkamer op de begane grond, een smart home-systeem, een beveiligingssysteem en nog veel meer.

Video

Enes Yilmazer neemt je mee op tour en doorloopt op z’n gemak elk onderdeel van de indrukwekkende woning. Het is 26:09 minuten aan puur kijkgenot. Gelukkig is de video opgedeeld in segmenten zodat je kunt skippen naar het deel waar jij meer van wilt zien. Zo kan het leven eruit zien als je $7,800,003 hebt liggen voor een onderdak als dit.