Van alle Hawaiiaanse eilanden staat Kaua’i bekend om zijn rustige levensstijl. In alle rust van de wereld genieten van de ongerepte stilte, zonneschijn en strand. Ook is er de nodige luxe aanwezig, vooral in resort-gemeenschappen zoals Kukui’ula aan de zonnigste kant van het eiland.

Modern compound in Hawaii

Hier is er voldoende ruimte aan op maat gemaakte huizen die strategisch zijn geplaatst om zowel uitzicht als privacy te maximaliseren. Het meest recente huis dat op de markt komt, is dit moderne compound met vier slaapkamers, vier en een half bad, gebouwd door Olson Kundig Architects.

Hawaii

Dit huis op Hawaii van 4238 vierkante meter, genaamd Hale Nanea en geprijsd op $ 5,8 miljoen, omvat deze functies in het ontwerp, evenals meerdere terrassen op elk niveau van de villa. Muren trekken zich terug om de woonruimtes te openen voor Pacifice briesjes. Kundig gebruikte mix van lichte- en donkere houtsoorten. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, wat bijdraagt ​​aan de privacy voor alle leden van het gezin en gasten.

Het terras op het lagere niveau is voorzien van een privézwembad en een bubbelbad en het uitzicht strekt zich uit over de 18-holes-golfbaan van het resort tot aan de turquoise zee. Twee slaapkamers, elk met hun eigen buitendouche, komen rechtstreeks uit op de Lanai. Een schaduwrijke loungeruimte buiten stelt eigenaren in staat om even te ontsnappen aan de hete zon.

Hawaii

Op de bovenste woonverdieping bevinden zich twee hoofd-slaapkamersuites, één met ’n grote buitendouche en de tweede met een eigen veranda die de grote kamer en het eetgedeelte flankeert. De keuken komt uit op een ander terras om buiten te een BBQ-sessie te houden en te meteen te dineren. Kalksteen vormt de de basis van de vloeren en werkbladen in de spa-achtige badkamers en graniet wordt elders aangetroffen. Omdat het onderhand 2021 is, helpen zonnepanelen het huis van stroom te voorzien.

De focus rondom wellness giert door door het hele pand heen. Met uitgebreide wandel- en fietspaden, golfbaan, tennisbanen en in het bijzonder het spa- en fitnessaanbod op het terrein. Met alles erop en eraan. Het clubhuis van het resort omvat twee restaurants en komt uit op een reeks overlopende zoutwaterzwembaden.

Bekijk hieronder meer foto’s van het huis in Kukui’ula.

pattio woonkamer binnen Hawaii