Wonen in een dikke villa in Wassenaar is iets waar menig amice alleen van kan dromen. Maar dit huis overtreft wel echt alle verwachtingen. Dit is een villa die absoluut thuis hoort in miljonairs woonplaats, Wassenaar. Deze woning kopen is iets wat alleen is weggelegd voor de allerrijkste, maar een kijkje nemen is absoluut de moeite waard.

Deze luxe villa heeft een woonruimte van maar liefst 773 vierkante meter. Deze 773 vierkante meter woonoppervlakte staat op een perceel van maar liefst 7559 vierkante meter.

Je rijdt de prachtige lange oprit door op weg naar de absolute droomvilla. Stel je voor dat je hier binnen kunt rijden met de sleutel van de voordeur aan je sleutelbos. Dit is iets waar veel mensen alleen van kunnen dromen.

De buitenkant van de woning heeft iets weg van een Amerikaanse stadsvilla. Absoluut een keer wat anders dan al die natuurlijke materialen, het misstaat deze woning absoluut niet.

Wassenaar

Als je de voordeur binnenstapt sta je direct in de hal. Binnenkomend kom je vrijwel direct bij de ruim opgezette living. Deze living grenst aan de mooie leef-keuken. Ideaal voor een familiediner of om lekker met wat gasten aan te dineren.

Wassenaar Wassenaar

De villa is verder uitgerust met alle denkbare luxe. Je kunt er met je hele familie intrekken zonder elkaar in de weg te lopen. De villa beschikt over 7 slaapkamers en 6 slaapkamers. Naast al deze luxe is er een bar om een lekker drankje aan te doen. Dit kun je direct erna eraf trainen in je eigen privé gym, ideaal toch? Mocht je na dit sporten een verkoelende duik willen nemen is dat mogelijk, er is uiteraard een binnenzwembad.

Wassenaar

Mocht je nou daadwerkelijk overwegen deze villa te kopen en het geld er voor hebben dan zal je flink moeten betalen. Deze gigantische villa kost maar liefst 4.475.000 euro en is daarmee alles behalve goedkoop. Maar dan woon je wel in het bruisende Wassenaar, in deze absolute droomvilla, prachtig!