Ondanks dat 2020 een uiterst teleurstelt jaar is geweest voor de hele mensheid en ook 2021 is niet spectaculair van start gegaan. We naderen nu maart en er lijkt nog weinig verandering in te komen. Ook liet de overheid de sportscholen – weer – sluiten. Dus kan dit 2-in-1 bed en gym als geroepen komen.

2-in-1 bed en gym

Een thuis gym is misschien wel het meest ideale wat er is. Sommige mensen vinden het ook niks en hebben echt dat gevoel van de sportschool nodig. Zweet, drukte en harde muziek. Dan laat je liever je Bentley op de oprijlaan staan en ga je in het comfort van je eigen huis in de weer.

2-in-1 bed en gym 2

Maar om daar motivatie uit te putten is voor sommigen ook nog een opgave op zich, daarom kan deze 2-in-1 bed en gym de ideale oplossing bieden. Dankzij dit ingenieuze bouwwerk toveren je je eigen slaapkamer om tot een waardig krachthonk. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bed inklappen en vastmaken. Zodat je meteen op je dooie gemak kunt gaan werken aan je lichaamsgewicht, of welk doel je ook voor ogen hebt.

gymen

Je kunt met dit apparaat vele paden bewandelen met betrekking to fitness. Het kan zich verlenen als volledig squatrek van maken, pulls-up bar en zo in te richten dat je dips kunt doen. Als je een bankje koopt, dan kan je ook nog eens jouw bench press en dat alles gewoon in je slaapkamer. Aan de pull-up bar kun je eventueel ook een zak hangen voor stoten en cardio. Dit alles in slechts één veelzijdig bed-fitness combinatie. Gemaakt van hoogwaardige materialen en perfect om de ruimtes zo effectief mogelijk in te delen. Geen excuusjes meer.

Pre-order

Als je klaar bent met thuissporten, kunnen de gewichten onder het bed laten geschoven worden en het bed simpelweg weer terugklappen. Zo heb je meteen ook alles opgeruimd en kan je het de volgende dag meteen weer gebruiken. Of wanneer je weer gemotiveerd ben. Het kickstart-project is nu te pre-orderen via Indiegogo.