De 26-jarige rapper Lil Uzi Vert uit Pennsylvania heeft iets heel bijzonders aan zichzelf laten doen. Net als de ‘doorsnee’ rapper heeft ook hij gezichtstattoos, bling-bling kettingen en exorbitante horloges. Maar wat de meeste niet hebben, is een roze diamant ter waarde van €20 miljoen in hun voorhoofd geïmplanteerd. Lil Uzi Vert sinds kort wel.

Rapper met diamant in z’n voorhoofd

De roze diamant is afkomstig van de juwelier Elliot Eliantte. De diamant is midden in zijn voorhoofd geplant door middel van een staafje die vastzit aan het stuk edelmetaal.

Fans spreken hun verbazing uit over de actie van de 26-jarige rapper en zijn vooral ongerust. De diamant zit namelijk in het voorhoofd van de rapper en als er iets misgaat, kan het staafje bepaalde delen van zijn hersenen aantasten. Enkele dagen na het plaatsen van de diamant, deelde de rapper al een foto van zijn bloedende voorhoofd.

Lil Uzi

Op advies van doctoren, liet Uzi zijn juweel opnieuw installeren in zijn voorhoofd. Volgens hemzelf zaten er flinke risico’s aan die operatie. In een tweet laat hij namelijk weten dat hij dood had kunnen zijn als de diamant niet op de juiste manier uit zijn voorhoofd was verwijderd. Gelukkig voor hem is de operatie goed verlopen en is het een kwestie voor tijd voor de diamant volledig stabiel op zijn voorhoofd zit.

Lil Uzi Vert

De rapper is al enkele jaren actief in de rapwereld en heeft al samengewerkt met meerdere grote artiesten als Post Malone. Door de enorme gages heeft de rapper al een vermogen van meer dan €30 miljoen bij elkaar gerapt. Dit zou betekenen dat hij driekwart van zijn vermogen op zijn eigen voorhoofd heeft zitten.

Genoeg redenen dus om in de nabije toekomst extra beveiliging aan te schaffen, of een persoonlijke assistent die hem helpt bij het aantrekken van zijn shirt. Je moet er toch niet aan denken dat de diamant vast blijft haken.