Campers met een uniek design hebben wat ons betreft een streepje voor. En dat geldt niet uitsluitend voor campers, neem bijvoorbeeld dit huis. Goed, door over de camper. Maak kennis met de Maxus V90 Villa Edition. Compleet met een bovenverdieping en een volwaardig balkon.

Camper met balkon

In de loop der jaren hebben we veel campers en campers gezien met uitbreidbare uitschuifbare compartimenten. Een camper met een eigen lift is echter iets nieuws. Het eerste dat echter in het oog springt is uiteraard het balkon. We hebben weinig tot geen campers gezien die over zo’n open uitbouw beschikken.

Camper-1

De Maxus Life Home V90 Villa Edition, die boordevol functies zit die onmiddellijk uw aandacht zullen trekken; Het feeststuk van de camper is echter de lift in de cabine die zijn tweede verdieping met glazen omhulsel bedient.

‘Villa-editie’

De Villa-editie maakt gebruik van split-window-wanden die in tweeën vouwen onder het extra grote dak. De nagenoeg kamerhoge glazen wanden van de tweede verdieping bieden een onbelemmerd zicht op de omgeving. Het glas kan echter volledig ondoorzichtig worden gemaakt wanneer u uw privacy nodig heeft. De basis is gelegd door de SAIC Maxus V90, een Chinees bestelbusje. De ‘Villa Edition’ is wendbaar en biedt 32 vierkante meter aan woonoppervlak.

camper

Het stijlvolle exterieur lijkt geïnspireerd te zijn op grote Amerikaanse vrachtwagens, maar beladen met veel chroom – het is tenslotte Chinees. Maar verrassend genoeg heeft het een zuivere en scherpe esthetiek, aangevuld met een heldere gouden rand, LED-verlichting en het prominente verlichte Maxus-logo.

Waar te kopen?

De prijsstelling werd vorig jaar vrijgegeven met een prijskaartje van $413.000 (ca 340.000 euro). In Nederland zijn er wat losse dealers die Maxus verkopen, dus wellicht kunt u daar terecht om dit exemplaar uit China te halen. Vind u dat teveel gedoe? Logisch, gelukkig is er nog een breed scala aan andere – net zo – indrukwekkende campers. Klik hier.

Camper-4