Roland Kahn richtte in de jaren 70 kledingconcern CoolCat op en liet in 1995 in Maarssen zijn droomhuis realiseren. De uit de kluiten gewassen villa is ruimtelijk gebouwd met witte muren, veel glas en omgeven door groen. In mei van afgelopen jaar werd deze villa al aangeboden op Funda, nu voor €2 miljoen minder dan bij de start van de verkoop.

CoolCat

Met zijn eerste vrouw Gabby begon Roland Kahn een boetiek onder de naam Privé. Drie jaar later opende hij in de hoofdstad de eerste vestiging van CoolCat. Na slechts een jaar zouden er nog 4 vestigingen aan toegevoegd worden CoolCat. Het bedrijf groeide door tot 130 winkels in de Benelux en Frankrijk. Begin 2019 verklaarde de rechter de keten op verzoek van eigenaar Kahn failliet.

Later werd aangekondigd dat CoolCat in Nederland een doorstart zou maken, onder het zusterbedrijf America Today. Later werd CoolCat Junior in de wereld geholpen, uitsluitend als webwinkel.

Residentieren aan de Vecht

Bij het aanschaffen van dit hoogwaardige aanbod bent u de troste eigenaar met een villa aan de Vecht met eigen aanlegsteiger, waar je zomers kunt relaxen van tochtjes over het water met je beste vrienden. Hoe subliem is het om met een verse bak koffie in uw (Versace)badjas te kunnen genieten van de ochtenddauw aan één van de mooiste rivieren van Nederland?

CoolCat

Binnen zorgen een sauna, fitnessruimte, twee aparte gastenverblijven met eigen entree en een dubbele garage voor alle gemakken. Het ontwerp van de tuin is geïnspireerd op Japanse tuinarchitectuur. Het onderkomen zelf bedraagt het totale woonoppervlakte van maar liefst 788 vierkante meter en telt elf kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en er is nog een kelder aanwezig.

CoolCat

Met een geheel eigen stijl en het gebruik van natuurlijke materialen mogen we de ontwerper belonen met een applausje voor zijn unieke denkwijze. Hoewel de hoge ramen een zeker in het oog springen, mogen de unieke houten schuifdeuren en de brug die je vanuit de tuin leidt naar de voordeur niet onopgemerkt blijven.

CoolCat

De miljoenenvilla van Roland Kahn biedt namelijk een wellness gedeelte aan waar je ‘u’ tegen zal zeggen. Met een inpandig zwembad, een sauna en een fitnessruimte kunnen we vast en zeker wel wennen aan deze luxe extraatjes.

Straatweg 176

Om uzelf de volgende eigenaar van Straatweg 176 in Maarssen te noemen, zal u – ondanks de forse korting – tamelijk diep in de buidel moeten tasten. Er word namelijk nog steeds 2.925.000 euro – €3.712 per vierkante meter – voor gevraagd. Maar dan bent u wel verzekerd van een riante residentie op een groot perceel aan de Vecht.

CoolCat-Vecht-10 CoolCat-Vecht-9 wonen tafel villa CoolCat-Vecht-9.