In ons vorige artikel omtrent David Beckham zagen we al dat de Britse superster z’n schaapjes op het droge heeft staan (Lees: gortdroog). Hij heeft een heus fortuin binnengeharkt, met name te danken aan zijn succesvolle voetbalcarrière. Geld moet rollen, dat hoeven we Beckham niet te vertellen. Dit is hoe hij en zijn vrouw, Victoria Beckham, residentieren in Miami.

David & Victoria Beckham in Miami

De skyline van Miami heeft geen tekort aan luxe. Van een moderne ontwikkeling die zijn bewoners toegang biedt tot een privé-eiland tot een elegant luxe condominium waarvan Giorgio Armani het interieur ontwierp. De Magic City dient zeker als het epicentrum van high-end wonen in het oosten van de Verenigde Staten.

David-Beckham-6

De Britse sensatie David Beckham heeft hier een penthouse van $20 miljoen gescoord in de iconische One Thousand Museum-toren van Miami, compleet met een eigen helikopterplatform op het dak. Beckham en zijn vrouw hebben hier een volledige verdieping met vijf slaapkamers in de 62 verdiepingen tellende wolkenkrabber.

Inter Miami CF

Het machtspaar heeft hier een onderkomen op de kop getikt, omdat ze van plan zijn meer tijd door te brengen in de Sunshine State. David Beckham is mede-eigenaar van Inter Miami CF.

David-Beckham-6

Er zijn geen woorden vuil gemaakt over welke verdieping van het indrukwekkende gebouw de Beckhams zullen wonen. Hun penthouse is een van de 10 in de toren, die 84 woningen omvat. De prijzen variëren van $5,9 miljoen tot $21,85 miljoen.

David-Beckham-3

Het One Thousand Museum-gebouw, dicht bij het centrum van Miami met adembenemend uitzicht op de skyline van Miami, is het eerste en laatste woonproject ontworpen door de in Irak geboren architect Zaha Hadid. De winnaar van de Pritzker Prize stierf in maart 2016 aan een hartaanval terwijl hij in Miami was tijdens de bouw van het gebouw.