Menu

Dirk Kuyt verkoopt zijn Noordwijkse miljoenenvilla

Na zijn onfortuinlijke scheiding moet ook de Noordwijkse villa het ontgelden

Na zijn onfortuinlijke scheiding moet ook de Noordwijkse villa het ontgelden

Noordwijk blijkt recent razend populair te zijn op de vastgoedmarkt. Ook de voetbalwereld is ermee gemoeid. In de vorm van ex-Liverpool speler Dirk Kuyt. De analist scheidde onlangs met zijn vrouw en moest daarom ook afscheid nemen van zijn miljoenen optrekje in Noordwijk.

Carrière

Dirk Kuijt kennen we natuurlijk allemaal; daar hoef je dan ook geen verstand van voetbal voor te hebben. De 40-jarige ex-profvoetballer heeft na een carrière om met een opgeheven hoofd op terug te kijken. De Katwijker begon zijn carrière op de velden van van FC Utrecht, maar vestigde zijn naam in het betaalde voetbal bij Feyenoord.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

In 2006 was de tijd rijp voor een buitenlands avontuur. Hij tekende een contract bij Liverpool voor vier jaar –  met een transfersom van 10 miljoen pond. In 2012 verkaste hij naar het Turkse Fenerbahce SK en om vervolgens later weer terug te komen bij Feyenoord. Hij ambieert nog een loopbaan als trainer, maar dat verloopt vooralsnog niet helemaal volgens plan.

Uiteraard liet hij de leeuw niet in z’n hempie staan en vertegenwoordigde hij ook ons land op diverse internationale toernooien. Van 2004 tot en met 2014 speelde hij 104 wedstrijden waarin hij 24 keer wist te scoren Kuijt liet zien hoe ver je kan komen door veel te trainen en door te gaan waar andere stoppen. Hij flikte het keer op keer.

Gemeenschap van goederen

Na 22 jaar samen met zijn ex-vrouw Gertrude te zijn geweest – waar hij vier kinderen mee kreeg – kondigde hij afgelopen zomer hun echtscheiding aan. Uiteindelijk ging dit ook ten koste luxe miljoenenvilla in Noordwijk. De ex-prof en Gertrude zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. Met een geschat vermogen van zo’n 26 miljoen, zal Gertrude op financieel vlak niks tekort komen.

Dirk Kuyt

Beeldmateriaal is helaas schaars, maar wel zijn er twee foto’s online. Een van de buitengevel (hierboven) en een foto (hieronder) waar voetbalveldje in de achtertuin van 4400 vierkante meter. De luxe villa van Dirk Kuyt gelegen in Noordwijk, zou over een keuken beschikken met alle ingebouwde gemakken.

Villa van Dirk Kuyt

Ook een luxe wellness met een spectaculair binnenzwembad en spa, een speelkamer voor de kids, een privé bioscoop, een minibar en een fitnessruimte kan natuurlijk ook niet ontbreken in huize Kuyt.

 Hij kocht het hele plaatje in 2013 voor ruim €2 miljoen. De villa wordt aangeboden door Christie’s International Real Estate voor €6,9 miljoen.

Voetbalveldje

Aanbevolen artikelen