In de Amerikaanse wijk Encino – Los Angeles – staat sinds enkele dagen een wel heel markant huis te koop. Op het adres 3950 Royal Oak Pl, staat een 1200m² grote villa te koop. Vraagprijs? $13,995,000 – omgerekend zo’n €11,5 miljoen.

Los Angeles

Het huis heeft nog geen vorige eigenaren en is pas enkele weken geleden volledig klaar gebouwd. Het huis is ideaal voor hij of zij die van privacy houdt. Om het huis te bereiken moet je namelijk langs een grote poort, aan het begin van het perceel. De vloer is van eikenhout en de afwerking is gedaan met luxe marmer.

Duur huis

De grote automatische deuren in het huis zorgen ervoor dat je weinig moeite hoeft te doen om van kamer naar kamer te gaan. Eenieder die wil relaxen aan het zwembad hoeft zich gedurende het jaar zelden zorgen te maken over het weer. Zelfs in de wintermaanden is het warm en zonnig in Los Angeles, waar het huis zich bevindt. Met de 8 slaapkamers die het huis heeft, zal het ook een stuk makkelijker zijn om een slaapfeestje te organiseren.

Wat kun je verwachten?

Voor de vraagprijs krijg je een landgoed van 3346m², met daarop de prachtige villa. Om dit astronomische bedrag te verklaren, hebben we de voorzieningen even in een overzichtelijk een rijtje gezet.

– 2 Garages met ruimte voor 5 auto’s
– 8 slaapkamers
– 14 badkamers
– Een zwembad met een spa
– Een tennis- en voetbalveld
– Sportschool met bijbehorende apparaten
– Wijnkelder
– Extra gasthuisje
– Een privé bioscoop
– Een groot balkon
– Een suite met een kingsize bed
– Groot privé kantoor
– Ingebouwde BBQ in de tuin en in het huis zelf
– Grote keuken
– Een uitzicht over de stad Los Angeles waar je u tegen zegt

Voor de mensen die interesse hebben in het pand is het, gezien de vele kamers, geen overbodige luxe om een plattegrond uit te printen. Je moet er niet aan denken om verdwaald te raken tijdens je zoektocht naar één van de 14 badkamers. De geïnteresseerden kunnen hier terecht.