Op wandelafstand van het centrum van Laren en Blaricum, staat deze zeer stijlvolle, royale, riet gedekte, karakteristieke vrijstaande villa met multifunctioneel, geluiddicht bijgebouw. Het hele plaatje schreeuwt gewoon: Het Gooi. Ook de Porsche en de Mini Cooper op de parkeerplaats dragen bij aan het stereotype.

DJ Sander van Doorn

We zijn gewend van DJ’s dat ze residentieren in penthouses in Rotterdam of Amsterdam – of elders in de wereld – , maar het kan ook anders. Dit is namelijk vooralsnog eigenaar van DJ Sander van Doorn. De discjockey betaalde nog geen twee jaar terug €1,5 miljoen, met deze verkoop wil hij minimaal het dubbele ervoor terugkrijgen.

Sander-van-doorn-1

De bouw werd in 2011 voltooid waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De woonoppervlakte bedraagt 292 m2 en het bijgebouw schroeft daar nog 45 m2 aantoe. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers.

Sander

De entree is behoorlijk donker, maar wordt opgefleurd door wat kleurrijke bloemen in fasen. Dat thema wordt door de rest van de woning doorgetrokken, alleen worden de donkere kleuren in de living ingeruild voor wit en zorgt zwart voor de accenten.  Wederom wordt zwart als hoofdkleur gekozen in de master bedroom met accenten van goud.

Geluidsdichte studio

In de riet gedekte villa zijn hier en daar genoeg elementen die weergeven dat hier geleefd is door een persoon met een passie voor geluid en muziek. Maar het onbetwiste voorbeeld daarvan is uiteraard de geluidsdichte studio. Meestel zien we in dit soort studio’s foamen panelen om het geluid te dempen, maar Van Doorn’s studio heeft iets futuristisch – to say the least.

De studio is gelegen in het multifunctionele bijgebouw met (wijn)kelder, welke thans gedeeltelijk in gebruik is als studio. Tevens zijn op deze verdieping zeeën aan bergruimte. De ruimte is verder uiteraard geheel naar wens in te richten.

Van Doorn en de makelaar vragen €1.650.000 voor de Blaricumse villa. Ga naar Funda om al het beeldmateriaal en de details tot uw beschikking te krijgen.