Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, behoort tot een van de rijkste mensen van het land. Hij staat met een vermogen van 160 miljoen euro op de 285ste plek in de Quote 500 – cijfers uit 2019. Als – succesvolle – DJ is vliegen veelal wekelijkse koek en dus is het verstandig om op veelbezochte locaties onderdak te garanderen. Zo’n locatie is voor hem New York.

In 1995 verscheen Forbidden Paradise 3 – Tiësto’s eerste mix-cd – zijn bekendheid in de dancescene begon te groeien. Sindsdien is de Bredanaar van de meest succesvolle DJ’s en is hij verscheidene keren uitgeroepen tot ‘Beste DJ ter wereld’.

DJ Tiesto in New York

Volgens de officiële gegevens woont DJ Tiesto in dit zeskamer appartement in New York. Een residentie wat tot voor kort te koop stond voor het bedrag van 4,3 miljoen euro. Of dat hij dit appartement heeft gekocht of huurt is niet bekend. De maandelijkse huurkosten worden overigens geschat op $12,950 p/m. Voor dit geld heeft hij dit schitterende appartement met een woonoppervlakte van 185 vierkante meter. Er zijn in totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en drie badkamers.

DJ Tiësto-05

De ramen van de woonkamer gaan van vloer tot aan plafond, waardoor er veel natuurlijk licht de residentie kan betreden. Koken is mogelijk in de zeer luxe keuken, die is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur.

Uitzicht over de Big Apple

Het optrekje is gelegen op de 15e verdieping en heeft een prachtig uitzicht. De woonkamer grenst aan een terras van 184 vierkante meter. Er bevindt zich overigens nog een terras aan dit appartement. Grappig is dat Tiesto vanuit de lift in zijn foyer stapt.

DJ Tiësto04

De masterbedroom is verbonden aan een waanzinnige badkamer en beschikt over een zeer ruime walkin-closet. Het appartementencomplex waar Tiesto biedt ook 24/7 een huismeester en heeft buiten een eigen gym en een fietsenbox. Eens een Nederlander, altijd een Nederlander. De geschatte waarde van het pand bedraagt $3,838,598.

Slaapkamer Badkamer DJ Tiësto01