Levensgenieters opgelet: een riante droomvilla staat te koop in Blaricum. Het landhuis ligt op de grens van de Gooische dorpen Laren en Blaricum, waar de meeste miljonairs van ons land hun leven in rust leven. Tijd om een kijkje te nemen in één van deze riante villa’s.

XXL Droomvilla in Blaricum

Op de Torenlaan 65 in Blaricum bevindt zich de droomvilla. We kunnen de villa gerust XXL noemen, aangezien het woonoppervlakte 664m² betreft. Daarnaast krijg je voor het riante geldbedrag een totaal perceel met een oppervlakte van 3.792 m². De villa telt in totaal 9 kamer waarvan 5 slaapkamers, dus is er meer dan genoeg plek om een aantal gasten uit te nodigen.

Blaricum Villa

De villa stamt uit 2006 en is volgens de omschrijving met de beste materialen gebouwd. Met het rieten dak heeft de villa een chique uitstraling. De oprijlaan is meer dan 50 meter groot en de inpandige garage biedt plaats aan 6 auto’s. In de tuin ligt een bassin van m² dat kan worden getransformeerd tot buitenzwembad in de zomer.

Faciliteiten

Zwemfanaten hoeven niet persé te wachten tot het zonnetje schijnt. Er bevindt zich namelijk ook een luxueus binnenzwembad in de villa. Op een loopafstandje ligt het Gooisch Natuurreservaat, maar om de natuur te trotseren kun je ook een ommetje maken door te grote tuin.

Binnenzwembad

Op de zonzijde van de villa bevindt zich een zonneterras, zodat je ook nog eens in het zonnetje kunt genieten. Naast het zonterras zijn er nog 3 extra terrassen – keuze zat dus. Overige bijkomstigheden zijn een sauna, fitness, fraaie badruimte en uiteraard een luxe wijnkelder.

Prijskaartje

De vraagprijs van dit ‘droomhuis voor levensgenieters’ is gevestigd op €5.545.000.