We kunnen niet met en zeker niet zonder onze telefoons. Daarom is het belang van deze digitale apparaten haast van levensbelang. Oké, tamelijk overdreven, net zoals de nieuwe, ultra-gewapende telefoonhoezen van Moncler.

Moncler telefoonhoes

Als u een onverschrokken sterveling bent die het gewoon niet kan verdragen om afstand te doen van je telefoon, heeft Moncler zojuist een hoesje onthuld dat belooft uw mobiele metgezel veilig te houden. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het is dan ook net even anders dan het doorsnee mobielhoesje.

In tegenstelling tot een traditioneel hoesje dat op de achterkant van uw apparaat klikt, functioneert dit meer als een kleine schoudertas. Het maakt gebruik van ritsen en slijtvaste stoffen, zoals polyamide en koeienleer, om uw mobiel veilig te omsluiten. Hoewel dit betekent dat u elke keer dat u een foto wilt maken, moet uitpakken, zorgt het er ook voor dat uw telefoon is beschermd tegen de elementen.

Gemaakt van nylon van militaire kwaliteit

Het Italiaanse label beschrijft de nieuwe Extreme Phone Case als een “functioneel accessoire voor degenen die in elk detail voor Moncler-stijl kiezen”. Het is gemaakt van nylon van militaire kwaliteit en is eigenlijk een minirugzak voor je telefoon.

Moncler

De shoudertas is voorzien van extra vakken met ritssluiting aan de voor- en achterkant waar u extra benodigdheden kunt opbergen, zoals je creditcards, sleutels of cash.

Moncler

Het is ook uitgerust met elastische trekkoorden aan elke kant om uitzetting te regelen en een verstelbare stoffen schouderband voor een comfortabele pasvorm. En een achterzak met ritssluiting en trekkoord met metalen U-vormig detail.

De Extreme Phone-hoes kost ongeveer €495, hoewel het erop lijkt dat de voorraad niet heel lang zal strekken. De tasjes zijn verkrijgbaar in twee kleursamenstellingen: staalgrijs of zwart, en kosten $590,- per stuk.

Haal ze hier en voor mee informatie kunt u terecht bij de officiële site van Moncler.