In 2010 richtte Jeroen van den Berg Club Air in Amsterdam op en bleef daar tot 2015 de touwtjes in handen hebben. Hij richte daarnaast ook nog twee modebedrijven op en heeft belangen in meerdere firma’s. Hedendaags houdt hij zich nog steeds bezig met 5 verschillende eigen BV’s. Onder meer Carlink, waar hij zijn eigen, welbekende Bugatti Chiron te koop aanbiedt.

Jeroen van den Berg

Naast zijn vele ondernemingen zullen de meeste hem (her)kennen dankzij zijn indrukwekkende wagenpark. Daarnaast heeft hij op Instagram meer dan 76 duizend volgers en rekent hij niemand minder dan DJ Afrojack tot zijn hechte vrienden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The homelessguy (@thehomelessguy)

Bugatti Chiron

De wagen is van buiten zo zwart als de nacht (Gun Powder), maar nog net niet zwart genoeg om te tippen aan de La Voiture Noire . Het interieur is daarentegen bekleed met antraciet/zwart en groen leer en met een camouflage gelaatskleur – geïnspireerd door Andy Warhol – op de deurposten.

jeroen-van-den-berg-bugatti-chiron-1

Uiteraard trekt een reguliere Chiron al genoeg bekijks, maar in deze kleur en wettende dat ‘ie van Jeroen van den Berg is, voegt daar nog een extra dimensie aantoe. De veelvuldig gespotte Bugatti Chiron ligt nu voor het oprapen, in ruil voor een fors bedrag uiteraard.

Carlink

De wagen worden aangeboden bij zijn eigen bedrijf, Carlink. De neus van de auto is buskruit-zwart en de achterkant van de auto is groen carbon fiber, terwijl de onderkant van de achterspoiler rood is gemaakt. Carlink betitelt de Franse sportwagen zelf ‘zonder twijfel de mooiste Chiron op de markt’.

Jeroen van den Berg's Bugatti Chiron

Jeroen van den Berg’s Bugatti Chiron heeft maar 3.500 kilometer af sinds februari 2019, toen de auto op kenteken kwam. Volgens de gegevens van de RDW is het overigens een leasebak, wat het hoogstwaarschijnlijk de duurste leaseauto maakt die op Nederlands kenteken staat. De prijs inclusief BPM en BTW was twee jaar geleden 3.383.191 euro. Hij doet ‘m weg voor een stuk minder dan die prijs, namelijk voor €2.714.000. Check ‘m hier.

Chiron Sport

Er is bijna altijd een overtreffende trap en ook in dit verhaal is dat het geval. Rijken uw zakken nog een stukje dieper, dan biedt Carlink ook nog een Bugatti Chiron Sport aan. Deze is met 450 kilometer eigenlijk zo goed als nieuw.

Chiron Sport