Op het witte doek is Johnny Depp een interessant karakter, maar ook in zijn privèleven gaat het allemaal nèt iets anders dan bij de doorsnee sterveling. Johnny Depp geeft miljoenen uit om zijn ongelooflijk weelderige levensstijl te veroorloven. Hij kan maar liefst $2 miljoen per maand uitgeven en heeft een nettowaarde van ongeveer $150 miljoen.

De Pirates of the Caribbean-ster heeft de afgelopen 17 jaar meer dan $650 miljoen binnen het laatje gehaald, maar heeft het grootste deel van dat geld zitten in auto’s, herenhuizen en diverse verzamelingen. Depp bracht jaren door met het restaureren van de 19e eeuwse gebouwen in een Frans dorp en verbouwde een van de dorpskerken tot een pension. Het hoofdgebouw op het terrein heeft 12 ruime slaapkamers, twee enorme zwembaden en zelfs een ondergrondse wijngrot.

Johnny Depp is ’n fervent verzamelaar

Depp verzamelt zo ongeveer alles. Hij heeft een indrukwekkende wijncollectie met enkele zeldzame jaargangen. Hij kan $30.000 per maand of meer uitgeven aan wijn. Hij is bereid een premie te betalen om de beste flessen van over de hele wereld te laten invliegen. Dat is nog eens prioriteiten stellen.

Johnny Depp-1

Depp is in bezit van meer dan 45 auto’s, minstens 70 gitaren en had ooit een kunstcollectie ter waarde van $11 miljoen. De acteur bewaart vaak souvenirs van films waarin hij heeft gespeeld en hij huurt 12 opslagfaciliteiten om zijn enorme verzameling Hollywood-memorabilia te huisvesten. Depp besteedt $150.000 per maand aan beveiliging en $300.000 per maand om een ​​personeelsbestand van 40 mensen te behouden.

“Vrouwenmishandelaar”

Maar naast een succesvolle carrière voor- en achter de camera gaat niet alles over rozengeur en maneschijn. Binnenkort vindt er een hoorzitting plaats van het Britse hooggerechtshof over het heropenen van de rechtszaak die de acteur heeft aangespannen tegen ‘The Sun’ om het gebruik van de term “vrouwenmishandelaar”. Hij zou volgens de Britse dagkrant zijn ex-vrouw Amber Heard hebben mishandelt, maar er werd in die zaak te weinig bewijs geleverd.

Laten we het vooral positief houden, check de video hieronder om te zien waar hij zijn fortuin aan besteedde.